Reklama

Reklama

Najhoršie sny sa môžu splniť napríklad aj na Vianoce. A presne to sa stalo Nedovi (Bryan Cranston), ktorý prišiel s rodinou za svojou dcérou Stephanii (Zoey Deutch) a jej novým priateľom Lairdom (James Franco) do Silicon Valley, kde obaja pracujú. Tešil sa, že na sviatky bude rodina pokope a on sa zoznámi s partnerom svojej dcéry. Jediné, čo ho ale čaká, je totálny šok. Jeho milovaná dcéra, svetlo jeho života, si nabalila bláznivo potetovaného, brutálne úprimného, bezohľadne bezstarostného a úplne výstredného počítačového multimilionára. Laird nemá žiadne zábrany a všetky problémy rieši tým, že si ich vôbec nevšíma, alebo ich jednoducho prevalcuje. A teraz chce behom vianočných sviatkov získať požehnanie od rodičov svojej milej ešte predtým, ako ju požiada o ruku... (CinemArt SK)

(viac)

Diskusia

venca

venca (hodnotenie, recenzie)

v serialu perníkový táta SPOILER! walt umírá na své 52 narozeniny serial skončil v roce 2013 v roce 2016 vyšel tento film a ten samí herec zde slavý 3 roky po perníkovým tátovy 55 narozeniny. myslím si že je to odkaz jelikož v serialu ho rodina opustila a tady zas žije normálně s rodinou

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

rawu

rawu (hodnotenie, recenzie)

kdo tomu dal i jednu hvězdu měl zrovna průjem, totální odpad průjem kompletně celej film..

Uživateľ rawu zmazal svoj príspevok.

Uživateľ J*E*A*N*N*E zmazal svoj príspevok.

packa

packa (hodnotenie, recenzie)

Komu se v létě líbily Buchty a klobásy, film si stoprocentně užije. Jen mě mrzí, že distributor filmu nedal nějaký průraznější český název, třeba "Moji dceru nevojedeš!"

HoFikus

HoFikus (hodnotenie, recenzie)

Bear52023

Třeba to nedopadne zas tak zle.... Ale je fakt ,že podle mě vážnější role sedí Bryanovi víc.. V Malcomovi mi přišlo , že ze sebe dělal blbečka a přehrával. 

Bear52023

Bear52023 (hodnotenie, recenzie)

Už len podľa traileru viem celý dej tohto filmu... Je smutné vidieť Bryana Cranstona v takýchto filmoch...

na príspevok reagoval HoFikus

Reklama

Reklama