Reklama

Reklama

A Young Man with High Potential

Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Film je o týpkovi, ktorý je hustým programátorom a ktorý v živote nemal ešte ženskú, avšak po tom, ako spozná peknú poľskú babu, prejde brutálnou transformáciou. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"A Young Man With High Potential" ma skutočne prekvapil. Myslím si, že niektoré scénky vo filme sú skutočne poriadne ťažké pre ľudský žalúdok, no udejú sa. Niekedy ani nemusíme úplne vidieť čo sa vlastne deje, aby sme dokázali pochopiť a predsa len to má ten nepríjemný účinok. Pôsobí to tam až vysoko naturalisticky a drsne. Každopádne to nie je jediné čo sa vo filme ale odohráva. V prvom rade musím povedať, že Adam Ild Rohweder je vynikajúci ako hlavný hrdina. Myslím si, že niektoré veci proste vnútorne nesprávne spracoval a možno si aj reálne myslel niečo iné, než sa v skutočnosti dialo. Popravde neviem ako si myslel, že to celé dopadne. Rozmýšľam koľko toho reálne môžem povedať, aby som nedával spoilery. No povedzme aspoň, že s Pietovou povahou to dáva všetko jasný zmysel a vysvetľuje to všetko čo sa udialo. Napriek tomu, že to nebolo veľmi príjemné na pozeranie. Myslím si, že tento psychologický thriller nie je pre každého, no myslím si, že som rád, že som ho videl. Nemyslím si, že by som sa ale k nemu vrátil. Je to dosť surové a červené na môj vkus. A dokonca by som si dovolil tvrdiť, že tie predstavy toho, čo sa tam udialo mi nie sú po chuti. Takže určite vás to môže prekvapiť. A výsledok môže byť úplne iný, než naznačuje trailer. Uvidíte sami. Hodnotenie: B- ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Zábavná Thriller festivalovka z Německa. Příběh se zaměřuje na muže, který je programátorský počítačový Geek, tedy bez přátel a bez zkušeností s ženami. Vše se změní když krásná Klára za ním příjde s prosbou o spolupráci na počítačovém projektu. Klára je na něj milá, soucití s ním a hlavní hrdina pomalu podléhá jejímu kouzlu. Víc prozrazovat nechci. Je to sice slow burn, ale k nudě nedochází, díky zajímavým postavám si fillm dokáže udržet divákovou pozornost. Dojde i na trochu gore ( detailní porcovačka), trochu černého humoru a rozhodně zaujme psychologie hlavních postav. Na komorni Thriller je to překvapivě fajn a myslím, že za pozornost film stojí. 6/10. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama