Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(10)

Obsahy(1)

Miniséria rozpráva skutočný príbeh policajnej operácie, ktorá v rokoch 2010 a 2011 viedla k zadržaniu dvoch mafiánskych bossov Antonia Lovineho a Michela Zagariu, ktorí vo svojich úkrytoch na predmestiach Neapola unikali spravodlivosti jeden 14 a druhý 16 rokov. Operáciu viedlo niekoľko policajtov, ktorí sa pokúsili o nemožné aj keď vedeli, že oni samotní aj ich rodiny môžu za odvahu a odhodlanie zaplatiť najvyššiu cenu. (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mám rád talianske filmy. Skoro vždy ponúkajú vyváženú dávku dobrého príbehu, kde sa miesi napätie s dramatickosťou a romantikou. Aj v tejto gangsterke zo života sa vlastne neorientujú len na tie mafiánske praktiky, ale idú aj do hĺbky jednotlivých postáv. a navyše sa väčšinou na ich hercov dobre pozerá. Mňa to teda zaujalo na plnej čiare. K filmu som sa dostal len náhodne reklamou na RTVS a v skutočnosti, keby som na pár sekúnd nemal zapnuté ich správy, nikdy by som sa možno o tomto filme nedozvedel. Vďaka za tú náhodu, naozaj to stálo za to. Jediná škoda, že druhá časť akoby nestíhala za tou prvou. Preto nakoniec "len" 4 hviezdy. ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa

zbytočne dlhé, nemohucnosť a bezbrannost styroch policajtov sa striedala s ich socialno rodinnymi ťažkoťami ... bolo to málo zážitkové. ()

Reklama

Galéria (32)

Zaujímavosti (2)

  • TV Rai odvysielalo druhú sériu aj v skrátenej verzii v troch 120-minútových epizódach, v sobotu 17. apríla, 24. apríla a 1. mája 2021. (Arsenal83)
  • V sobotu 10. apríla 2021 bola jediný krát odvysielaná skrátená 120-minútová verzia prvej série na talianskej verejnoprávnej televízii Rai 1. (Arsenal83)

Reklama

Reklama