Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milenci na útěku se schovají na opuštěné farmě. Ratchedová zajde na loutkové divadlo, kde se jí vybaví traumata z mládí. (Netflix)

Recenzie (8)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vymleta vrazdiaca dvojka nemala dlhy road-trip. Bolo usmevne sledovat prostoreku blondavu nymfomanku. ;) Co sa tyka divadelneho predstavania, tak jeho splynutie v Ratchetinej hlave s jej vlastnym zivotom mi uz prislo na diagnozu a nezdalo sa mi realne. Ale chapem, ze chceli priblizit jej pribeh. V zavere si objemny senator nasu ustrednu particku podal ako dezert. Nekompromisne a s chutou. Az sa nezmohli zasluzene ani na slovo. To je tak, ked mocny je naozaj presvedceny, ze je vsemocny. Priemer. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Epizóda to nebola rozhodne zlá, najmä ak človek vezme v úvahu že v Štátoch nacistických nie je zneužívanie detí adoptívnymi rodičmi ničím výnimočným (napríklad chlapca z Rumunska si bez problémov adoptuje muž, ktorý žije v domácnosti sám). Moment keď detičky v predstavení mali vykonávať veci, ktoré sú určené dospelým sklamal mnoho liberálnych fanúšikov Netflixu. Čakali že toho uvidia viac a nebude to iba zahrané bábkami. To bola aj slabšia časť epizódy, pretože následné "vyliatie si duše" Mildred svojej priateľke stratilo na príťažlivosti. Road trip Edmunda a jeho priateľky trval príliš krátko (2 epizódy by boli rozhodne lepšie a ich vzťah sa mohol dostať do výraznejšej krízy) aj keď treba uznať že ich zadržanie mužmi zákona bolo jednou z najlepších pasáži seriálu. Nebolo to vôbec zlé, ale ten príšerný stereotyp (všetky rodiny ktoré sa zúčastnili zneužívania boli biele) v podaní Murphyho to celé trochu tiahne nadol...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Namiesto poriadneho hororu bábkové divadlo, očakával som viac. Niektoré scény nešlo urobiť inak, ale niektoré mohli byť využité. Párik na úteku bol chytený skôr než sa stihlo rozbehnúť niečo väčšie, to ma sklamalo. Za to atmosféra bola ponechaná na veľmi vysokej úrovni. Ešte je šanca, že to skončí pre mňa úspešne. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už je mi v podstatě jasné, že u mě seriál doklouže ke svému závěru s průměrným hodnocením, protože nevěřím tomu, že by zbývající dvě epizody překvapily nadprůměrnou kvalitou (a doufám, že si udrží alespoň tu dosavadní). Něco mě bavilo více, něco méně. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama