Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ratchedová pomůže Edmundovi uspokojit jeho potřeby a nabídne svoje služby Wainwrightovi. Gwendolyn už nemůže žít ve lži, a tak opustí manžela. (Netflix)

Recenzie (7)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Varovanie!!! Moje komentáre sú pre väčšinu užívateľov urážlivé! Môžu spôsobovať úzkostné stavy, nevoľnosť a depresiu!!! Že Ryanovi Murphymu pri pohľade na Sarah Paulsson stojí trúd pyšne ako Eiffelova veža je vec známa a preto táto epizóda neprekvapila vôbec ničím. Postava ktorú hrá Sarah s prehľadom porazí nájomneho vraha, manipuluje doktorom či guvernérom, jeho zástupkyňou, vrchnou sestrou a rovnako tak ženou s neobmedzeným bohatstvom, ktorá túži pomstiť svojho syna. Klitoris Sarah Paulssonovej by v Murphyho predstavách bez problémov mohol robiť prieskumné vrty na Marse pri hľadaní hélia a Sarah by ani nemusela opustiť svoju vilu. Niezeby ma to prekvapilo veď ak si tvorbu seriálu zaplatíte sami (Murphy a Paulssonová) je jasné že postava ktorú hráte bude dominantná, ale nenávisť jednej zakomplexovanej fúrie je najlepšie vidieť v predchadzajúcej epizóde keď ešte aj detskému jedincovi mužského pohlavia táto zakomplexovaná ženština rozkazuje ako sa s ňou môže rozprávať. Nakoĺko je už ohlásená druhá séria bitky hrdzavých klitorisov budú v tomto seriály pribúdať v rámci celosvetového trendu klitorizmus for all. Čo to znamená pre mňa ako bežného muža? (Nebude sa to týkať žien v mojom okolí či kolegýň z práce ktoré si veľmi vážim) Ani ma nenapadne podržať žene dvere, pustiť ju niekde prvú či nedajbože uvoľniť jej miesto v autobuse, električke či kine. O otváraní dvier vo vlaku ani nehovorím. Keď už je kurňa tá rovnoprávnosť a vo filmoch musia byť všade nasilu strkané MLADÉ SEBAVEDOMÉ ŽENY tak sa k nim ako k seberovnym budem správať. Rovnako ako naposledy pri čakaní v rade keď sa MLADÁ SEBAVEDOMÁ ŽENA tlačila predo mňa v nákupnom centre v potravinách. Áno, mala iba 2 druhy tovaru a ja nákup pre celú rodinu ale ako MLADÁ SEBAVEDOMÁ ŽENA with balls musí pochopiť že chlapov pred seba nepúšťam 😂😂😂 Toľko obľúbená ironická časť komentára k epizóde seriálu v ktorom sú v blázinci všetci blázni iba Sarah Paulsson je lietadlo...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Topco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Noirovo ladená časť, ktorá koketuje s hororom... pri tých plastických výkonoch vo vedľajších úlohách a neustálom evokovaní Bernarda Herrmanna /z Mys hrôzy) to pôsobí miestami parodicky. A umelo. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Preteky v tom kto častejšie vyhoní psychoušovi sú zatiaľ nerozhodne, ale v čom vidím problém: Sarah Paulson je dobrá herečka, no ako femme fatale veľmi nefunguje. Zato hororovej časti sa darí dobre, uvarené svalstvo a spálená koža boli ctihodným príspevkom do kinematografickej anatómie. Zatiaľ najlepšia epizóda. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nevím přesně čím to je, ale nějak se u tohoto seriálu nedokážu naladit na tu správnou vlnu. Možná je to tím, že mi až příliš připomíná AHS (aby taky ne, že jo?), možná je to mým negativním vztahem k Sarah Poulson, každopádně jsem chtěl epizodu opět ohodnotit lepšími třemi kousky. Pro čtvrtou hvězdičku jsem se morbidně rozhodl po kvalitně provedeném povaření Coreyho Stolla. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama