Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dylan Derringer (Wendell Pierce), osamělý zubař z Floridy, je nabádán svou asistentkou Jaime (Joanne Froggatt) k opětovnému shledání se svou dcerou Lucy (Jurnee Smollett-Bell), kterou mnoho let neviděl. Cesta za setkáním mu ovšem změní život. Režisérem a autorem scénáře je Tim Rouhana. (Cinemax)

Recenzie (4)

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý rodinný príbeh v melancholickom slohu. Nič zvláštne, nič mimoriadne, ale predsa niečím pútavé. Niečím, že aký vie byť život krásny aj keď úplne jednoduchý. Čo dokáže ľudská duša, keď človek koná srdcom uvážlivo, charizmaticky a cieľavedome. Tento ponúknutý dej už v tomto svete temer neexistuje a jeho imaginárne skutočné hodnoty sa rozplývajú nezvratne do zabudnutia. Prečo túto skutočnú ľudskú krásu sem tam nepripomenúť v takomto utopisticky krásnom príbehu. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Štavnaté, mydlinkové, povadlé, nevěrohodné. Film útulný a pohodlný. Takový ten film, který rád sleduji v neděli v pyžamu se šálkem mléka a tácem sušenek. Jurne Smollett-Bell je příjemná podpora filmu, ale jako herec by si zasloužil více. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Prvotne to vyzeralo ako klasické klišé o hľadaní a nájdení strateného dieťaťa, ale napokon sa z toho vyvinul naozaj príjemný film, ktorý svojim spôsobom prekvapil. Keď už sa to rútilo do beznádejného klišé, tak prišiel zásadný zvrat - a razom to bol ako nový vietor do plachiet upadajúceho scenára. Najväčšiu zásluhu na dobrom pocite z filmu mal rozhodne nesmierne sympatický Dylan - takú pozitívnu a obdivuhodnú postavu som už dlho nezažil. Žiaľ, to isté sa o jeho dcére povedať nedá - tá sa správala miestami dosť nevďačne. Škoda toho slabšieho začiatku a čiastočne nevýrazného jadra, no určite si to minimálne tie 3* zaslúži! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že v jadre máme asi všetci ako diváci typy filmov, ktoré nám akýmsi spôsobom lahodia. Pre niekoho sú to akčné filmy, pre niekoho horory, pre niekoho romantiky, pre niekoho katastrofické filmy. Môžu byť akékoľvek, dokážeme ich prijať. Alebo napríklad ako moja manželka má rada vianočné drámy. Ja by som osobne povedal, že som fanúšik všetkých žánrov, no ak by som mal určiť typ filmov, ktoré ma vždy dokážu potešiť, tak "One Last Thing" je asi najukážkovejším príkladom. Mám rád príjemné filmy s dobrým posolstvom a postavami, ktoré chceme sledovať. Môže to byť smutné, môže to byť vtipné, môže to mať reálne všetko. Ku koncu tam príde trošku melodramatický moment, no vždy to dokážem skusnúť, lebo mám rád, keď niekto je schopný pomôcť niekomu nezištne. Možno preto tieto filmy na mňa fungujú. Vyplynú nakoniec veľmi nezištne. Jednoduchý film o zubárovi, ktorý po dvadsiatich piatich rokoch nájde svoju stratenú dcéru. Lenže je veľmi chorá a potrebuje veľmi špeciálneho darcu,ktorý by jej mohol dať jednu obličku. A postupne sa to začne komplikovať, vzniknú tu nejaké love stories a bude to celý čas vo veľmi príjemnom duchu s veľkou dávkou dialógov a momentiek. A skrz všetky tie klišé dokážem tieto filmy prijať a užiť si ich. Nikdy ich nemôžem vysoko vychváliť ale zo svojho subjektívneho uhla pohľadu nemôžem povedať, že by sa mi nepáčili. A toto je presne ten typ. Všetko do seba zapadá. Možno koniec nemusel byť až tak melodramatický, ale na druhú stranu tie myšlienky, ktoré film má sú veľmi dobré a fungujú. Ak vám tento typ filmov sedí, pozrite si to. Myslím si, že budete spokojní Hodnotenie: B+ ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Atlantě (Georgia, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama