Reklama

Reklama

Hataraku saibó

(seriál)
  • Japonsko はたらく細胞 (viac)
Trailer 2
Japonsko, (2018–2021), 8 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Predloha:

Akane Šimizu (komiks)

Kamera:

Juki Óšima

Hrajú:

Tomoaki Maeno, Kana Hanazawa, Takahiro Sakurai, Nobuhiko Okamoto, Daisuke Ono, M.A.O, Kikuko Inoue, Saori Hajami, Maria Naganawa, Rikija Kojama (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(21)

Obsahy(1)

Hataraku saibou může být příběhem každého z nás, je to totiž příběh odehrávající se uvnitř našeho těla... Lidské tělo se skládá z přibližně 37 trilionů buněk, které každý den tvrdě pracují uvnitř svého vlastního světa, kterým je naše tělo. Seznamte se například s červenými krvinkami, které neustále přenášejí kyslík a oxid uhličitý, nebo s těmi bílými, které každý den svádějí hrdinské souboje s nejrůznějšími bakteriemi a viry. Toto je jen zlomek tvrdých pracantů a každodenních hrdinů, kteří zajišťují, že vše běží tak, jak má být, a že fungujeme správně. Poznejte buňky svého těla a jejich příběhy! (Jeoffrey)

(viac)

Recenzie používateľa Hees k tomuto seriálu (2)

Hataraku saibó (2018) 

Za prvé je to dosť edukatívne, ale iba z hľadiska toho, že spoznáte jednotlivé bunky. Červené krvinky, biele krvinky, alebo krvné doštičky atď. V tomto hľadisku sa ide do hĺbky. Niečo ako Japonský Bol raz jeden život lenže o ostatnom sa nedozviete skoro nič iné. Áno dejú sa tam situácie napríklad dehydratáci, strata krvi, ale dozviete sa nie dosť informácií ako by ste možno chceli. Napríklad už spomenutý Bol raz jeden život to má viac vychytané. Problém pre mňa má toto anime hlavne v jeho epizodóvosti a nenadväzovaním absolútne na seba. Niekde v strede ja neviem či ôsmi diel, alebo ktorý som si povedal wau tento diel ma vyššiu kvalitu, ale inak bohužiaľ ani nie. Dokonca mi vadilo aj časté prerušovanie vysvetľovaním ktorá bunka je aká, lebo by sa to dalo spraviť nenútenou formou. (Hodnotenie 3,5) ()

Season 1 (2018) (S01) 

Prvá sezóna : Za prvé je to dosť edukatívne, ale iba z hľadiska toho, že spoznáte jednotlivé bunky. Červené krvinky, biele krvinky, alebo krvné doštičky atď. V tomto hľadisku sa ide do hĺbky. Niečo ako Japonský Bol raz jeden život lenže o ostatnom sa nedozviete skoro nič iné. Áno dejú sa tam situácie napríklad dehydratáci, strata krvi, ale dozviete sa nie dosť informácií ako by ste možno chceli. Napríklad už spomenutý Bol raz jeden život to má viac vychytané. Problém pre mňa má toto anime hlavne v jeho epizodóvosti a nenadväzovaním absolútne na seba. Niekde v strede ja neviem či ôsmi diel, alebo ktorý som si povedal wau tento diel ma vyššiu kvalitu, ale inak bohužiaľ ani nie. Dokonca mi vadilo aj časté prerušovanie vysvetľovaním ktorá bunka je aká, lebo by sa to dalo spraviť nenútenou formou. (Hodnotenie 3,5) ()

Reklama

Reklama