Reklama

Reklama

Psia duša 2

  • Česko Psí poslání 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Psia duša 2 je voľné pokračovanie úspešného filmu o vernom psom kamarátovi, ktorý nakoniec nájde svojho strateného pána. Bailey je dobrý pes. Má za sebou niekoľko rušných a pohnutých životov, ale svoju misiu splnil a teraz si spokojne žije u svojej rodiny. Až kým sa neobjaví nový prírastok – malá Clarity, ktorá bude tiež čoskoro potrebovať svojho verného štvornohého ochrancu. A Bailey svojmu pánovi sľúbi, že sa o ňu postará. Podmanivý príbeh nádeje, bezhraničnej oddanosti a najmä lásky chytí za srdce nielen majiteľov domácich miláčikov. (Forum Film SK)

(viac)

Diskusia

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

JADIM

Ve dvojce nejsou moc emoce.. je to stereotypní děj.. kdežto v prvním díle si člověk počká na krásný happyend..

na príspevok reagoval JADIM

JADIM

JADIM (hodnotenie, recenzie)

rounen

Zaujímavé je aj to, že sa vždy narodí v USA a ešte sa myslím, že nikdy nenarodil niekde v Európe, Ázii alebo hocikde inde :D Ale aj tak to boli 2 skvelé, pričom sa mi tento diel zdal ešte lepší ako ten prvý :)

na príspevok reagoval rounen

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

Nic moc.. 1.dil byl skvělý - dobrý děj.. bohužel 2.dil pokulhává hlavně v příběhu, který je absolutně přehnaný. Ten pes Bailey se neustále rodí v blízkosti té rodiny (Denise Quaida), což je dost přehnaný.. v 1.dile se narodil různým lidem i z jiných končin, až na konci filmu se narodil opět v blizkosti Quaid, který ho pak poznal. Kdežto tady v pokračování Quaid už ví , že pokaždé je to Bailey, když vidí psa.. a celkově příběh o ničem..za mě 3*

na príspevok reagoval JADIM

Reklama

Reklama