Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tony (Jon-Paul Gates) bol lídrom jednej z londýnskych chuligánskych "firiem". Pri bitke s chuligánskou skupinou z Ruska však utrpel zranenie hlavy, ktoré ho vyradilo z "hry". V čase, keď sa blížia Majstrovstvá sveta vo futbale 2018 v Rusku, Tony plánuje svoj návrat. (GTS_PUNK)

Recenzie (4)

ARI50 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hnus a katastrofa, úchylný herec s odporný, policejni akce k pláči, radši budu koukat na školku jak přecházi přechod protože to je aspoň síla. Příběh hnus celé to bylo hrozné utrpení v mojem životě, nekoukat hrozi infarkt. ()

Reklama

GTS_PUNK odpad!

všetky recenzie používateľa

Dobre, na úvod by asi bolo vhodné začať pozitívami tohto filmu. Nie je ich veľa. Najväčším plusom je, že snímka má koniec. A s oboma prižmúrenými očami možno oceniť ešte aj námet so záverečným "zvratom", ktorý však v kontexte diela režiséra Stevena M. Smitha ako celku nemôže v žiadnom prípade vyniknúť, pretože celková "kvalita" mu to neumožňuje. Film z roku 2018 o anglickej chuligánskej firme a jej vedúcej osobnosti Tonym (Jon-Paul Gates) je totiž mizerne natočeným počinom, ktorý by do vrecka ľahko strčili aj stredoškolské maturitné videá s únosmi triednych kníh. Smithova snímka zlyháva prakticky na všetkých frontoch. Počnúc otrasným scenárom s hroznými dialógmi v nekonečne dlhých scénach, pokračujúc nanajvýš zle hrajúcim hereckým obsadením, končiac absolútne nezvládnutou technickou stránkou. Divákovi pri pohľade na tento "skvost" nestačia prídavné mená s negatívnou konotáciou, pretože v podstate všetko, čo snímka ponúka, je zlé a ešte horšie. Všetky scény a dialógy postáv sú trápne a zle zahrané, pričom sú výpravne zasadené do lacno pôsobiaceho prostredia. Absolútnym vrcholom sú policajné zásahy, ktoré aspoň diváka rozosmejú tým, aké mizerné sú. Na film sa navyše zle pozerá aj z technického hľadiska. Kamera, celý čas snímajúca v studených tónoch, je lacná, dominantne využívajúca iba statické zábery. Strih je takisto mizerný. A čo tie zvukové efekty pri "bojových" scénach?! Red Army Hooligans je otrasný počin, ktorému by sa mal každý pre vlastné dobro vyhnúť. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama