Reklama

Reklama

The Rake

Trailer 2

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (7)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký horor „The Rake“ není žádným překvapení, nakonec není ani tak dobým hororem, jak se sám po několika prvních minutách tvářil. Jako kdyby se přepnulo na jiný film, který ani herecky není tak dobrý jako úvodní scéna. Je to škoda, začínalo se to vyvíjet docela dobře. Takhle dostanete jen relativně standardní nezávislý horor, který vás ani tou příšerou moc neosloví. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pár pozerateľných minút na začiatku, pár pozerateľných minút na konci a medzi tým tak hodina neuveriteľne nudnej vaty, do zúfalstva umocnenej tragickými hereckými výkonmi amatérskeho divadelného krúžku. Pokiaľ chce niekto tie novinky nadhodnocovať len preto, že sú každým rokom horšie, nech sa páči, ale pre mňa je (metaforické) hovno stále len (metaforickým) hovnom, bez ohľadu na to, či je veľké alebo malé. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Príbeh o dvojici súrodencov, ktorí trpia traumou z detstva, keď psychopat zavraždil ich rodičov. A ako to už býva, ani v dospelosti nebudú mať pokoj. Predovšetkým sestru celú dobu prenasledujú desivé vízie, ktoré sú viac ako reálne, takže obetí začne pribúdať. Prekvapivo solídne "béčko". Teda, keď beriem do úvahy, že od neznámej novinky už tak nejako očakávam odpad, je to vlastne príjemné prekvapenie. Už v úvode je zrejmé, že režisér nemá problém ukázať vraždy na kameru. O tom ma už vlastne v minulosti presvedčil. Len keby ešte viac popracoval na tom, aby mal film aspoň trochu hlavu a pätu. No maska príšery je výborne zvládnutá a keď dôjde na gore, je to slušne brutálne. Za záverečnú 20-minútovku ma to trochu ťahá aj k vyššiemu hodnoteniu, len dovtedy to bola dosť zdĺhavá obkecávačka s nie práve najsympatickejšími postavami. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Dobrý typ odo mňa: pozrite si prvých desať minút, potom to pretočte a pozrite si posledných 15 minút. Okrem toho je to totiž len veľmi ťažko pozerateľná, nudná rodinná dráma so slabými hercami a nezaujímavým dejom. Ale niektoré scény stáli za to, gore a masky boli zvládnuté na jednotku. Hlavný "bubák" bol naviac parádne odpudivý a dostatočne nechutný.... plus skvelá hororová hudba... 35 %!! ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama