Reklama

Reklama

VOD (1)

Superpadouška Harley Quinn sestavila tým a potřebuje úhlavního nepřítele. Ačkoli si vybere tu největší gothamskou rybu, Batmana, skončí s mladým Robinem a stane se terčem posměchu zločineckého podsvětí. (HBO Max)

Recenzie (3)

Remivsremi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je osvěžující vidět tolik nápadů provedených v jedné epizodě. Hodně tomu pomáhá celkový tón seriálu, kdy si dělají legraci z vážných postav a a jiné předvedou v úplně odlišném světle (King Shark). Snad autorům nevyschne niť a bude se pokračovat ve stejném tempu. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Harley si hľadá svojmo nemesisa, ktorým sa, ako sa zdá, stane Robin...opäť "smiešne" poznámky o sexe 12 ročných detí...a ako liberálny bonus, označenie žraloka za žraloka je rasizmus. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Batman zastaví King Sharka s kanystrem repelentu Bat-Shark. Toto je narážka na film s Adamem Westem Batman (1966), kde jej používá k odražení žraloka, který se mu drží nohy. (KGBelik)
  • Zatímco byl vysílán boj mezi Batmanem, Harley Quinn a Poison Ivy, krátce vidíme, jak Aquaman sleduje boj na toaletě. Jedná se o narážku k vtipu v Teorii velkého třesku (od r. 2007), konkrétně k epizodě Robotická manipulace (2010), ve kterém Raj (Kunal Nayyar) nahlas přemýšlí, jak Aquaman chodí na záchod. (KGBelik)

Reklama

Reklama