Reklama

Reklama

Doom Patrol

(seriál)
Trailer
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Sci-Fi
USA, (2019–2023), 38 h 33 min (Minutáž: 38–60 min)

Tvorcovia:

Jeremy Carver

Hrajú:

Matt Bomer, April Bowlby, Timothy Dalton, Brendan Fraser, Diane Guerrero, Riley Shanahan, Alan Tudyk, Joivan Wade, Matthew Zuk, Bruno Bichir, Dwain Murphy (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(46)

Obsahy(1)

V seriálu Doom Patrol se představují jedni z nejoblíbenějších superhrdinů ze světa DC - Robotman, Negative Man, Elasti-Woman a Crazy Jane, v jejichž čele stojí současný šílený vědec Niles Caulder alias Šéf. Všichni členové Doom Patrol utrpěli strašlivou nehodu, z níž vyvázli obdaření nadlidskými schopnostmi, ale také zjizvení a znetvoření. Traumatizovaní a utiskovaní členové týmu objeví díky Šéfovi své jedinečné poslání a spojí síly ve snaze prozkoumat ty nejpodivnější jevy, jaké existují. Zatímco vyšetřují Šéfovo záhadné zmizení, ocitnou se tito zdráhaví hrdinové tam, kde by je ani ve snu nenapadlo – do akce je totiž povolá samotný Cyborg, který je vyšle na misi, jež se neodmítá. Zčásti podpůrná skupina a zčásti tým superhrdinů, tito šílenci se superschopnostmi bojují za svět, který s nimi nechce mít nic společného. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa MERKATtv k tomuto seriálu (13)

Pilot (2019) (S01E01) 

Mám rád keď robia seriály alebo filmy o menej známych superhrdinoch. Táto skupinka je plná takých hrdinov a je to super. Je to divné, je to zábavné a teším sa na ďalšiu epizódu. ()

Cult Patrol (2019) (S01E04) 

Tak táto epizóda ma veľmi bavila. Dúfam, že to pôjde podobne ďalej. ()

Doom Patrol Patrol (2019) (S01E06) 

Animal Vegetable Mineral Man je extrém... ()

Danny Patrol (2019) (S01E08) 

„Sleduj dort, Vicu. Vždycky sleduj dort.“ Fajn epizóda ktorú ale kazí LGBT propaganda a fakt, že sa dej neposúva nikde ďalej. Dúfam, že sa to zlepší na úroveň minulých časti ale tá hláška s tortou nemala chybu. ()

Cyborg Patrol (2019) (S01E12) 

Perfektná epizóda, zatiaľ najlepšia čo nám  Doom Patrol predstavila. ()

Ezekiel Patrol (2019) (S01E15) 

Čo to dofrasa bolo? Bolo to divné ale fajn zakončenie divného seriálu. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Tyme Patrol (2020) (S02E02) 

Dr. Tyme :D ()

Sex Patrol (2020) (S02E04) 

Tak toto bola tá najabsurdnejšia vec akú som asi v živote videl a to som toho už videl... ()

Wax Patrol (2020) (S02E09) 

Je to dobré ale pri tejto epizóde mám podobný problém ako s Titans. To finále nefunguje ako finále. Keby bola ešte desiata epizóda tak v pohode ale toto zase dopadne ako s Titans že tretia séria začne tak ako mala druhá skončiť. Je mi to trochu ľúto lebo koniec prvej série mal grády. ()

Patrola možností (2021) (S03E01) 

Začiatok epizódy mohol byť kľudne na konci finále druhej série. Spravili v podstate to isté ako Titans ale nebudem hneď nadávať na tento DC problém. Epizóda je skvelá a konečne som sa cítil že sledujem Doom Patrol. Každá postava mala nejaký character development a prvých 5 minút bolo fakt skvelých. Celá epizóda ukazuje ako sa postavy posúvajú v živote ďalej a naozaj bolo skvelé vidieť konečne nejaký posun. Síce mám rád keď sú epizódy aj také uvoľnenejšie a odveci ale takéto epizódy sa k tomuto tímu fakt hodia a je škoda že ich je málo. ()

Dovolenková patrola (2021) (S03E02) 

Fajn epizóda. Síce nie na úrovni tej minulej ale aspoň sme videli ako Doom Patrol dovolenkuje. Taktiež sme videli prvýkrát Brotherhood of evil (doteraz ten tím iba spomínali). Tí mimozemšťania boli skvelý. ()

Mrtvá patrola (2021) (S03E03) 

Zápletka s Dead boy detectives bola veľmi zaujímavá ale pripadala mi miestami ako nejaký crossover. Malo to hrozne taký feeling keď v Titans sa objavil Doom patrol. Ako keby tam nepatrili. Ale epizóda bola fajn, nie tak dobrá ako začiatok série ale aspoň niečo nové a originálne. ()

Hope Patrol (2023) (S04E06) 

Konečne poriadna epizóda! Dúfam že druhá polovica tejto série bude mať podobné grády lebo zatiaľ to vyzerá nádejne ()

Súvisiace novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (viac)

Brendan Fraser záporákem v Batgirl

Brendan Fraser záporákem v Batgirl

26.10.2021

Tomu se říká návrat. Filmová kariéra herce Brendana Frasera (Mumie, Král džungle) vypadala poslední dekádu a půl v zásadě dost mrtvá, za poslední roky se ovšem vytáhl zábavnou rolí v seriálu Doom… (viac)

Darren Aronofsky našel svůj další projekt

Darren Aronofsky našel svůj další projekt

12.01.2021

Režisér Darren Aronofsky (Requiem za sen, Fontána) prostřednictvím své produkční společnosti Protozoa Pictures spojí síly se studiem A24 při natáčení dramatu pod názvem The Whale. Snímek bude… (viac)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (viac)

Reklama

Reklama