Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorián a jeho spojenci sú obkľúčení. Ich mocný nepriateľ dokonale pozná ich minulosť a je odhodlaný postarať sa o to, aby nemali žiadnu budúcnosť. (Disney+)

Recenzie (74)

Milda003 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Někomu se to zdálo dobré, ale mně ne. Mluvím konkrétně o tom protahování "předání dítěte", kde si dva Stormtroopeři klabosej a čekaj na potvrzení, jestli můžou nebo nemůžou přijet se "zásilkou". A takovýhle kravin tam bylo víc. Vlastně celej ten utok Stormtrooperů mohl skončit během 2 minut ale místo toho měli protivníci - naši hrdinové čas do zapadu slunce atd atd ... Tohle se nepovedlo ... Všechny předešlé díly super a tohle ?! ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kvalita na záver série jasne stúpla. 8. epizóde nechýbalo napätie, ktoré síce v polovici stopáže išlo mierne do úzadia, no na druhej strane sa aspoň čiastočne rozšírila mytológia. Mando je obrovský frajer. Nezostáva mi nič iné, než dúfať, že sa tvorcovia v druhej sérii posnažia okolo jeho postavy vystavať pútavejší a detailnejší príbeh. Pretože viaceré "žoldnierske misie", pri ktorých sa hrdina iba presunul z bodu A do bodu B naspäť, nestáli skutočne za nič. A samotný hrdina to nikdy sám nemôže potiahnuť. ()

Reklama

Kimkong 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velkolepé finále. Bitva se Stormoopery ve městě byla trochu přehnaná. Nový padouch na scéně. Utahování si z mušky trooperů taky paráda. Poprvé vidíme tvář našeho hrdiny. Baddass robot. Něco o původu mandalorianů a i zeleného dítěte. Další pokračování už bude obsahovat další cestování a akci. A méně představování. ()

aR3Zz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Může být! Takto jsem si to představoval! Temná strana je zpět, Manda zůstává sám, ale síla se probouzí! Vyvrcholení se vším všudy! Navíc bych chtěl vyzdvihnout boží konverzaci stormtrooperů hned ze startu! A spoiler - celkem mě mrzí, že jsme přišli o dvě zajímavé postavy - prcka opraváře a jeho droida; obzvláště droid nabízel ve vztahu k Mandovi velmi dobrý potenciál... ()

Melios 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

/SPOILERY/ HEY BABY, DO THAT MAGIC HAND THING! Až na zopár vecí ako vyhrotený pyroman ,ktorý by ani náhodou nedokázal podpáliť celý barák ,alebo miestami fakt prehrotená akcia je to výborné zakončenie prvej sezóny a super štart pre druhú. Mandov ksicht ocenený :) Nečakal som nič a na moje prekvapenie i keď mali tvorcovia veľa materiálu ,ktorý by mohli dosrať no dokázali vytvoriť super diel ,kde každá vec má svoje logické odôvodnenie a akcia má hlavu a pätu a nie je len o šťastí ako v tom nepodarku menom epizóda 7 ,ale musím uznať ,že začiatok bol fakt o náhode a toto by sa nikdy nemohlo stať ,ale Star Wars nikdy nebol realistická dráma takže mu to som schopný odpustiť. Dostal som naspäť staršie postavy a s niektorými som sa musel rozlúčiť. A to je tiež správne. Ale najviac ma uchvátil nový druh meča ,o ktorom síce nič neviem ale nevyzerá to byť na typický svetelný meč ,pretože je to obyčajný stredoveký meč len fosfofeskuje. seriálu tiež pomohlo ,že až do poslednej epizódy sa tu nespomínajú slová ako Force a Jedi...Jednou vetou - Bude sa ešte na čo pozerať. I Have Spoken .... ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Meč, který má v ruce Moff Gideon (Giancarlo Esposito) na konci epizody, je Darksaber, který se objevil v obou animovaných seriálech ze světa Star Wars a byla o něm zmíňka i ve filmu Rogue One (2018). Mandaloriané Darksaber berou jako znak moci a ten kdo ho vlastní, vládne všem Mandalorianům a určuje směr „Cesty Mandaloriana“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama