Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah Francisová (Beattie Edmondsonová) je síce mladá a krásna žena, ale jej život je tak trochu tragédia. Nedokáže sa poriadne postarať ani o seba, a to posledné, čo potrebuje, je starať sa ešte o niekoho iného. No čuduj sa svete, práve niekto sa jej práve chystá vstúpiť do života - a celkom ho zničiť. Sarina stará mama (Ann Queensberryová) jej totiž po smrti odkázala nečakané dedičstvo - neuveriteľne rozmaznaného mopslíka. Určite na to musela mať nejaký dobrý dôvod... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (14)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Taký milý rodinný film so psíkom v hlavnej úlohe. Zo začiatku pomerne roztomilé a zábavné, len škoda, že sa v tom duchu nepokračovalo aj ďalej. Tej zábavy tam mohlo byť viac. Aj dramaticky silnejších momentov, nielen ten jeden, keď Patrik odplával na loďke. Celkovo však spokojnosť, na pozeranie spolu s deťmi obstojná záležitosť. Priemer. 60/100 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Škaredšieho psa už fakt nevedeli vybrať, ale niektorí považuje tieto tvory za zlaté. Scenár na začiatku nahráva k tomu, aby Beattie Edmondson dosť prehrávala, proste jej tam dávajú afektované scénky, ktoré nie sú veľmi vtipné. Na druhej strane postupne niektoré situácie vyšli vtipne, najmä s do seba zahľadeným veterinárom. V momente, keď sa vlastne objaví na scéne on, celé sa to obracia do takej milej priemernej komédie, ktorá neurazí. Film obohacuje výborný soundtrack od skvelej speváčky Amy Macdonald. ()

Vxxx 

všetky recenzie používateľa

Vůbec jsem to nečekala, ale opravdu jsem se bavila. Hlavní hrdinka je sice lehce nesympatická, ale během filmu vám přirostě k srdci i s tím ošklivým hafanem. Film nemá žádné velké poselství, prostě příjemná oddechovka s roztomilými momenty a nekomplikovaným dějem. 4* ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Nakoľko mám psy veľmi rád a mops je asi moja najobľúbenejšia rasa, môj názor na tento film je preto trochu skreslený. Ide o príjemný, občas úsmevný, rodinný film. Pre mňa by to fungovalo podobne aj keby išlo o iného psa, ale práve mops tomu dodal niečo naviac, nakoľko táto rasa je smiešna sama osebe. 6,7/10. ()

Galéria (52)

Reklama

Reklama