Reklama

Reklama

V dôsledku nastrčených dôkazov sa dôstojník John Nolan stáva podozrivým z korupcie. S nasadením vlastného života chce očistiť svoje meno, odhaliť pravého vinníka a dokončiť prvý ročník policajného výcviku. Za svojho právnika si vyberie Wesleyho Eversa, ktorý doma v kúpeľni urobí nečakaný objav. Detektív Armstrong prežil streľbu a skončil v nemocnici. Nolana aj Harperovú označí za informátorov arménskej mafie a snaží sa ich čo najviac očierniť. Všetci, ktorí s Nolanom úzko spolupracovali, neveria v jeho vinu. Bradford a Chenová sa vyberú do väzenia za Dyerovou, aby získali ďalšie informácie. Percy West z vnútorných záležitostí stratí nervy počas výsluchu Harperovej. Nolan sa chce očistiť aj za cenu vlastného života. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Kuchna 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Od třetí série čekejte, že všichni bílí jsou rasisti všichni heterosexuální jsou homofobové, všichni policajti jsou svině co zneužívají pravomoce a všechny ženy jsou ponižováné a utlačované. Seriál není objektivní od 3 řady a chybí mi ta fajn atmosféra předchozích sérií. ()

EricNor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečně se vrací můj oblíbený seriál. Navazujeme přesně, kde skončila minulá řada. Čekal jsem jiný vývoj, ale i takhle je to dobře. Tvůrci si vytvořili motiv, který se potáhne celou třetí řadou a já se těším. Nathan zase o kus zestárnul, ale to se děje každému z nás. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama