Reklama

Reklama

Johnovi Nolanovi skomplikuje život nečakaná matkina návšteva a neskôr zlyhá pri povinných streľbách a skúškach na strelnici. Westa šokuje správanie a pracovný prístup jeho nového veliaceho dôstojníka Douga Stantona, ktorý nevinnému mužovi nasadí putá a ohrozí aj jeho rodinu. Nolan s Harperovou sa pokúšajú pomôcť tehotnej žene tmavej farby pleti, ku ktorej sa majiteľ bytu aj lekár v nemocnici správajú s opovrhnutím. Seržant Grey plánuje odísť do dôchodku, ale zatiaľ to drží v tajnosti. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Legend goes that when she was only 15, she was walking home from the hospital with her newborn son when she got caught in the crossfire between two rival gangs. To protect her baby, she picks up a semiautomatic off a dead narco and kills everyone. The cartel was so impressed, they recruited her and named her La Fiera." ()

EricNor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ze Zelenáče se stává neskutečná BLM agitka. Chápu, že je to téma, ale nemuseli by to tak násilně tlačit a postavit na tom už druhý díl za sebou. Navíc je to podáno tak, že to působí směšně. Postava Brandona Routha, který hraje hatera barevných působí jako karikatura a ne plnohodnotná postava - kupodivu se proti němu všichni ti správňáci okamžitě vymezili, aniž by ho jakkoliv znali. Zřejmě jim napověděl jejich neomylný morální radar. Ať se tvůrci problematice BLM klidně věnují, ale postavit na tom celou sérii? ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama