Reklama

Reklama

Manifest

(seriál)
  • USA Manifest
Trailer 1
Dráma / Mysteriózny / Sci-Fi / Thriller
USA, (2018–2023), 45 h 17 min (Minutáž: 40–50 min)

Tvorcovia:

Jeff Rake

Hudba:

Danny Lux

Hrajú:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Joel de la Fuente, Curtiss Cook, Richard Topol, Mugga, Jack Messina (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(62)

Pri zaoceánskom lete dôjde k nevysvetliteľnému zmiznutiu lietadla, ktoré sa znovu objaví o 5 rokov neskôr, kedy sa už všetci dávno zmierili s jeho stratou. Kým cestujúci v lietadle strávili len pár hodín, na svete medzitým ubehlo niekoľko rokov... Keď let číslo 828 spoločnosti Montego bezpečne pristál po turbulentnom, no rutinnom lete, posádke a pasažierom spadol kameň zo srdca. Napriek tomu však v priebehu tých niekoľkých hodín v lietadle ubehlo na svete päť rokov a priatelia, rodiny aj kolegovia cestujúcich dávno oplakali ich stratu, vzdali sa nádeje a posunuli sa v živote ďalej. Kým stanú tvárou v tvár nemožnému, všetci teraz dostanú druhú šancu. Akonáhle však ich nová realita získa jasnejšie obrysy, objaví sa ďaleko väčšia záhada a niektorí z pasažierov si čoskoro uvedomia, že sú možno predurčení k oveľa významnejším veciam, než si kedy vôbec dokázali predstaviť. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie používateľa Nevka k tomuto seriálu (3)

Mimo radar (2018) (S01E06) 

Místy už se seriál dost topil v epizodičnosti, ale tady jsme se skvěle vrátili k hlavnímu příběhu a skvěle ho rozšířili. Pár zvratů překvapí a pěkně zamíchá s kartami. Takhle by to mohlo pokračovat dál... ()

Uprostřed ničeho (2019) (S01E12) 

Mám strach, kam se to zvrtne. Jestli tohle byl nejlepší díl seriálu, pak bude škoda, jestli se zbytek nepodaří dovézt uspokojivě do konce. ()

Odchýlení od kurzu (2020) (S02E10) 

Ten zvrat s Jaredem jim moc nežeru, ale budiž. Znovu se kvůli tomu na minulé epizody dívat nebudu. Nicméně mi to přišlo trochu divné - vzhledem k chování postav v minulých dílech. Jsem zvědavý, jak se vyvine démonická linka, kterou nám tvůrci naznačili už v první sérii. ()

Reklama

Reklama