Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V záverečnej epizóde prvej série čelia Ben a Michaela veľkej hrozbe po tom, čo sa Griffin rozhodne odhaliť volania celému svetu a ohroziť tak bezpečnosť cestujúcich. Napätie medzi Jaredom a Zekeom sa medzitým vyhrotí. Ben, Grace a Olive urobia nečakaný objav. (TV Dajto)

Recenzie (4)

Jirok19 

všetky recenzie používateľa

SPOILER Finále bylo perfektní. Všechny dějově linky dostaly nějaký cliff hanger. Nevíme kdo umřel, nevíme, kdo je major a teď už víme, že hlavní postavy májí lhůtu. Jediná věc, co mi přijde zvláštní je, že tak hrozně truchlí, že za pět let přijdou o Cala. Je to znamení, že o nej jednou přijdou, to určitě, ale vždyť je to dítě s rakovinou. Je dobře, že přežije pět let. 97% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dobre, na jednu dôležitú otázku dostaneme odpoveď a nie je príliš optimistická. Stále som však vôbec nemal pocit, že sledujem finále 16-dielnej série a skrátka že len ide o normálnu časť, po ktorej si hneď chcem pozrieť ďalšiu, aby som zistil, čo sa bude diať ďalej. Takže asi všetko dôležité sa dozvieme v sérii číslo 2, prípadne 3, 4 či 5. Myslím, že tvorcovia sa mali snažiť uzavrieť sériu ako celok s potenciálom do budúcnosti, kde sa mohli rozvíjať ďalšie dejové linky. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama