Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplné volanie núti Michaelu k činom, ktoré ohrozujú jej vzťah s Jaredom. Ben sa v snahe ochrániť svoju rodinu rozhodne preskúmať alternatívny význam Michaeliných volaní, čo ho zavedie k novému spojencovi aj silnému protivníkovi. Cal si ťažko zvyká na Benovu neprítomnosť, čo spôsobuje bolestné konflikty v rodine Stoneovcov, ktoré by mohli navždy pretrhnúť ich vzájomné vzťahy. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po oslobodení jedenástich pasažierov musí byť tempo nasledovnej epizódy z princípu o niečo pomalšie, čo ale nie je na škodu veci. Na škodu veci sú opäť emocionálne rodinné výlevy, kde si postavy hovoria, koho je čo vina a koho čo vina nie je a osobne by som sa zobral preč a išiel do krčmy, ako riešil konfrontáciu s nejakým novým mužom v manželkinom živote a jeho vplyv na moju dcéru. Krátko po začiatku sa dozvedáme, že tajomný major hľadá istý svätý grál a tvorcovia opäť, myslené v dobrom, nesklamali a my už na konci epizódy vieme, čo to je. ()

trollfjord 

všetky recenzie používateľa

Je to epizodu od epizody lepší. Sám jsem zvědavý, jak z toho tvůrci nakonec vybruslí. Každopádně, pokud se celý příběh uzavře poslední epizodou, bude se jednat o jeden z nejlepších seriálů. Bojím se ale, že tvůrci přistoupí k systému tasemnice a budou to natahovat do další sezony. ()

Reklama

Reklama