Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplné volanie núti Michaelu k činom, ktoré ohrozujú jej vzťah s Jaredom. Ben sa v snahe ochrániť svoju rodinu rozhodne preskúmať alternatívny význam Michaeliných volaní, čo ho zavedie k novému spojencovi aj silnému protivníkovi. Cal si ťažko zvyká na Benovu neprítomnosť, čo spôsobuje bolestné konflikty v rodine Stoneovcov, ktoré by mohli navždy pretrhnúť ich vzájomné vzťahy. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (2)

trollfjord 

všetky recenzie používateľa

Je to epizodu od epizody lepší. Sám jsem zvědavý, jak z toho tvůrci nakonec vybruslí. Každopádně, pokud se celý příběh uzavře poslední epizodou, bude se jednat o jeden z nejlepších seriálů. Bojím se ale, že tvůrci přistoupí k systému tasemnice a budou to natahovat do další sezony. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po oslobodení jedenástich pasažierov musí byť tempo nasledovnej epizódy z princípu o niečo pomalšie, čo ale nie je na škodu veci. Na škodu veci sú opäť emocionálne rodinné výlevy, kde si postavy hovoria, koho je čo vina a koho čo vina nie je a osobne by som sa zobral preč a išiel do krčmy, ako riešil konfrontáciu s nejakým novým mužom v manželkinom živote a jeho vplyv na moju dcéru. Krátko po začiatku sa dozvedáme, že tajomný major hľadá istý svätý grál a tvorcovia opäť, myslené v dobrom, nesklamali a my už na konci epizódy vieme, čo to je. ()

Reklama

Galéria (21)

Reklama

Reklama