Reklama

Reklama

New Amsterdam

(seriál)
  • Česko Nemocnice New Amsterdam (viac)
Trailer
USA, (2018–2023), 64 h (Minutáž: 43–54 min)

Tvorcovia:

David Schulner

Predloha:

Eric Manheimer (kniha)

Hrajú:

Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher, Tyler Labine, Clifton Davis, Cindy Cheung, Zabryna Guevara, Lisa O'Hare, Gary Perez (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(89)

New Amsterdam čerpal inšpiráciu z Bellevue, najstaršej verejnej nemocnice v Amerike. Hlavným hrdinom je nadaný a očarujúci doktor Max Goodwin, ktorý bol čerstvo zvolený do čela nemocnice. Goodwin je rozhodnutý odstrániť všetku byrokraciu a pokúsiť sa poskytovať špičkovú zdravotnú starostlivosť pre všetkých. Ale ako to môže dosiahnuť práve on? Doktori a ostatný personál už toto všetko počuli mnohokrát. Goodwin však neberie "nie" ako odpoveď, pokúsi sa rozhýbať stojaté vody a vdýchnuť nemocnici nový život. Ide totiž o jediné miesto na svete, ktoré je schopné liečiť pacientov s Ebolou, väzňov z jednej z najhorších väzníc na svete, aj prezidenta USA pod jednou strechou. Chce nemocnicu vrátiť na výslnie a zaistiť jej stále miesto na mape. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa Winster k tomuto seriálu (21)

Série 1 (2018) (S01) 

Podpora vššch skupin je zde zřejmá na první pohled :) (díky světe :DD) jsem za to fakt "rád". ()

Pilotní díl (2018) (S01E01) 

A podle toho pak lidi chodi studovad medinu a NLZP :D ach jo...patos. ()

Na každé minutě záleží (2018) (S01E03) 

Je to pokady stejny nazehleni doktori a doktorky co resi zvlastni pripady a desne o vsem rozhodujou. nejvic me dostav ta "princezna" z OUPD tak je uplne nejvic namistrovana. Onkolozka taky vypada na prim. onkologie asi tak jako ja. Pan reditel lita na ketaku :) a mava rukama... Jsem vynijkajici doktorka!!!! ()

Hranice (2018) (S01E04) 

Nafoukaná náno z EMERY poslal bych te na skutecnou emery a to bys koukala. Ta zena me tam taaak neskutecne odpuzuje svoji absolutni namachrovanosti, jediné čemu verim...ze vazne papa prasky. Noo a vy jste se vsichni bezeli podivat :D ()

Kavitace (2018) (S01E05) 

Když už chcete točit serial o tom jak funguje nemocnice - prosim. Ale chybí vám tam pediatrie, interna a chirrugie a etc. ()

Antropocén (2018) (S01E06) 

Dva dny zpatky jsem dokoukal bukva dil z last of us a jedu si tak tenhle serial a nejednou prask zase koukým na fousaté manžele..proc to musi bejt vsude??? ()

Dominový efekt (2018) (S01E07) 

Hodne emoci. Reditel poprve bez amfetaminu. ()

Tři tečky (2018) (S01E08) 

Na pohotovosti je jen jeden lekar. ostani neumi nic. Kardiochirur prave skocil na pozici nejmene sympatickeho cloveka hrajiciho v serialu. ()

Dokud to půjde (2018) (S01E09) 

Dobrej gol, nazvat homosexuála ze nema rad transsexualy :D per to do mně díky :DD ()

Opuštění (2019) (S01E14) 

Nová pohotovost bez fetky, je o 100% jinak natočená. Jinak kdy kdy alepson na den skocil na pohotovost, tak je mu jasné že to proavdio 10 je pitomost....z tohoe je mi spatne. ()

Král mečů (2019) (S01E16) 

Spital uz neni cool, takze vypadneme zachranovat ven....dobrej bizár. Zatim nejhorsi dil. ()

Svatyně (2019) (S01E17) 

Jsme hrdý na to c jsem dokázal během nepokojů :D Drama se stupnuje. V nemocnici jsou na pomahanim ostatnim tak 2-4 lidi ...chjo. ()

Osm kilometrů na západ (2019) (S01E18) 

To jako vazne v serialu o nemocnici posloucha kardiolog fonendoskopem pacientku pres svetr? vsichni skacou jen do KT aby to mohli odbouchnout. ()

Jiná řešení (2019) (S01E20) 

Z prehnane patologicky vytlemeneho maxe co gestikulaci a vlidnym slovem zvladne vsecko na svete...je rejpa v cepici co poucuje primare kardiochirurgie o tom na co je a neni RTG S P... Nimene konec je dost povedenej, s takovym tim rozuzlenim. Jeden z nejlepsich nakonec. Nicmene Dr. From, je psychiatr zde prezentovan jako psycholog, terapeut, sociolog, krizovej intervent atd. Neberte to vazne...tohle psychiatr nedela. ()

Tohle není konec (2019) (S01E21) 

pani doktorka next černoska (zatupkyne reditele, samozrejme primarka a samozrejme vseznalek) resi prestupek doktora fousáče z psychiny...Stylem rozumím všemu. Serial baví...jinak nez bylo zamysleno. ()

Luna (2019) (S01E22) 

Uz nestaci ze je na tom zle max jeste musi Georgia...top. Evei vyhrava o "nejlepsi" uces :D ()

Souvislosti (2019) (S02E02) 

Pribeh je lepsi mene urvanej. Blumova si pajda po urgentu...a vsecko je v pohode :D  Stazista z kardiochir je zjev kteremu bych nenechal ani nabrat krev. ()

Čeho si srdce žádá (2019) (S02E08) 

Patos. Hrdimove svoje zivotni osudy protínají s osudy pacientů a emoce ovladájí jejich myšlení. ()

Ostrov (2019) (S02E09) 

Muzes uz ta nafetovana Blůma dát pokoj ? ()

Reklama

Reklama