Reklama

Reklama

New Amsterdam

(seriál)
  • Česko Nemocnice New Amsterdam (viac)
Trailer
USA, (2018–2023), 64 h (Minutáž: 43–54 min)

Tvorcovia:

David Schulner

Predloha:

Eric Manheimer (kniha)

Hrajú:

Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher, Tyler Labine, Clifton Davis, Cindy Cheung, Zabryna Guevara, Lisa O'Hare, Gary Perez (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(89)

New Amsterdam čerpal inšpiráciu z Bellevue, najstaršej verejnej nemocnice v Amerike. Hlavným hrdinom je nadaný a očarujúci doktor Max Goodwin, ktorý bol čerstvo zvolený do čela nemocnice. Goodwin je rozhodnutý odstrániť všetku byrokraciu a pokúsiť sa poskytovať špičkovú zdravotnú starostlivosť pre všetkých. Ale ako to môže dosiahnuť práve on? Doktori a ostatný personál už toto všetko počuli mnohokrát. Goodwin však neberie "nie" ako odpoveď, pokúsi sa rozhýbať stojaté vody a vdýchnuť nemocnici nový život. Ide totiž o jediné miesto na svete, ktoré je schopné liečiť pacientov s Ebolou, väzňov z jednej z najhorších väzníc na svete, aj prezidenta USA pod jednou strechou. Chce nemocnicu vrátiť na výslnie a zaistiť jej stále miesto na mape. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa dudel3333 k tomuto seriálu (6)

Série 3 (2021) (S03) 

to akože čo toto je....seria venovana agitaciam za covid,za očkovanie ,za BLM,za gender,za pôvodnych obyvatelov,za boj proti rasizmu....čaro lekarskeho serialu sa vytratilo a pán riaditeľ Goodwin je už vyslovene protivny ()

Proč ne včera (2021) (S03E06) 

Nestači covid treba BLM....trapne a učelove ()

Odpojeno (2021) (S03E09) 

agitka "ludia proti rasizmu" ()

Radikál (2021) (S03E10) 

agitka za "pôvodnych obyvatelov mesta" ()

Pokles tlaku (2021) (S03E11) 

agitka proti klimatickym zmenam ()

Čas boje (2021) (S03E13) 

expiruju vakciny treba ich dať "chudobnym" .....really ??? ()

Reklama

Reklama