Reklama

Reklama

FBI

(seriál)
  • USA F.B.I.
Trailer
USA, (2018–2024), 81 h 2 min (Minutáž: 40–86 min)

Tvorcovia:

Dick Wolf, Craig Turk

Hrajú:

Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana De La Garza, John Boyd, Ebonée Noel, Katherine Renee Kane, Sela Ward, Connie Nielsen, Mac Brandt (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(114)

Obsahy(1)

Špeciálna agentka Maggie Bellová (Missy Peregrymová) je empatická, inteligentná, precízna a otvorená novým názorom. Presťahovala sa do New Yorku, aby zabudla na súkromnú tragédiu a začala nový život. Špeciálny agent Omar Adom „OA“ Zidan (Zeeko Zaki) pracoval dva roky v utajení ako agent protidrogového úradu DEA a po skončení misie sa musel stiahnuť. V súčasnosti pracuje ako špeciálny agent FBI. Pri vyšetrovaní zložitých prípadov sa prejavujú rozdielne povahy oboch špeciálnych agentov. Kým Omar Zidan sa príliš nezaťažuje služobnými predpismi a pravidlami, jeho kolegyňa Maggie sa musí dlhšie vyrovnávať s psychicky náročnými situáciami. Ich najbližšími spolupracovníkmi sú analytička Kristen Chazalová (Ebonee Noelová), špeciálny agent Jubal Valentine (Jeremy Sisto) a šéfka špeciálneho tímu FBI, Dana Mosierová (Sela Wardová). (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Gogo333 

všetky recenzie používateľa

Kupa známých postav byla lákadlem, ale příběhově nic nového a postupně mě to i přestávalo bavit. S druhou sérií pokračovat nebudu, ale spin-off aspoň zkusím. 60% ()

Mamlas 

všetky recenzie používateľa

Poměrně plýtká záležitost. Jednoduché příběhy, ploché postavy bez nějakého zázemí, žádná průběžná linka, která by to nějak spojovala, žádná myšlenka. Typicky americký konzumní seriál nízké úrovně. (12%) ()

Reklama

Galéria (2 179)

Reklama

Reklama