Reklama

Reklama

Lovci pokladov - Série 1

(séria)
USA, 2019, 9 h (Minutáž: 38–45 min)

Kamera:

Anthony Wolberg

Hrajú:

Katia Winter, Michael James Shaw, James Callis, Sofia Pernas, Matt Barr, Alicia Coppola, Oded Fehr, Antonio Cupo, Patrick Sabongui, Peter Shinkoda (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Recenzie (6)

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa

Všetko išlo tak jednoducho. Čo hrdinovia potrebovali, to aj dostali, žiadne veľké problémy ich nečakali. Cestovanie po svete behom jednej epizódy? Pohoda. Známy na každom dôležitom mieste po celom svete? Pohoda. Tých trinásť epizód bolo podľa mňa veľa, takže sme sa dočkali aj výplnkových epizód. Postavy mi nejak sympatické neboli, najlepší bol ten černoch Shaw. Celkovo som čakal niečo iné, niečo lepšie. Ale zas, dalo sa to dopozerať, takže odpad tomu nedám. A niektoré tie klišé a hlúposti boli celkom zábavné. ()

tein 

všetky recenzie používateľa

Neskutecne hloupe ale docela dobre poslouzi jako nenarocny zabijak casu - jako kulisa pri jine praci. Herci nejsou nijak sympaticti, jejich herecke vykony jsou mnohdy dost spatne, stejne jako scenar a dialogy, a kdyby kdokoliv z postav prisel o zivot, tak je vam to vlastne asi jedno. Co me ale stve nejvic je, ze umele natahuji dej jednoho pribehu asi na celou serii, pritom by se to vse dalo natocit na jeden ci dva dily. Obvlast u takovychto serialu, jez nemaji az tak moc co nabidnout, je temer nutnosti uzavirat jednotlive epizody, pripadne natacet max dvojepizody. Tahkle se to opravdu desne vlece a opravdu to nema material o ktery se to marne snazi opirat. Pak se to jen vse komplikovane ztraci samo v sobe a smodrcha do chuchvalce hlouposti. P.s. upoutavka vypada jeste hloupeji nez to ve skutecnosti je. ()

Reklama

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak se mi zdá, že jste v záplavě Marvelů atp. už všichni zapomněli na to, co jsme měli jako děti v 90. letech nejraději, a to klasické béčkové adventury, jako je tato. Seriál si na nic nehraje, předhazuje jedno klišé za druhým, a to v záplavě známých, veskrze sympatických xichtů. ()

Galéria (349)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se během letního období roku 2018, a to konkrétně v kanadském Montréalu. Dále se točilo v Maroku (města Marrákeš a Tanger), Itálii (Benátky, Řím, Turín a Gressoney-Saint-Jean) a ve Vatikánu. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama