Reklama

Reklama

Magnum P.I.

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 68 h 27 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrajú:

Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Domenick Lombardozzi, Tiffany Hines, Stephen Hill, Sung Kang, James Remar, Peter Shinkoda, Michael Benyaer (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(96)

Obsahy(1)

Thomas Magnum je bývalý príslušník špeciálnych námorných jednotiek SEALs, ktorý po návrate z vojny v Afganistane pracuje ako bezpečnostný poradca a súkromný detektív na Havaji. Svoj vojenský výcvik, výnimočné bojové schopnosti a pomoc troch verných priateľov využíva pri vyšetrovaní kriminálnych prípadov na havajských ostrovoch, kde bojuje proti zločincom, na ktorých je zákon krátky. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Ale jo. Je to svižné, v žádném připadě nudné a vtipné. Občas je to přes závit (jako rozmlátit Robin 1 byla svatokrátež). To samé fakt, že Higginsovi narostla prsa (sice malá, ale narostla). Na druhou stranu, díky tomu se otevřela možnost pro humor co by jinak nefungoval. Naprosto fenomenální je propojení s Hawai 5-0. Prolínající se dvojdíl je doslova dokonalý (Hawaii 10x12 a Magnum 2x12). ()

Galéria (709)

Súvisiace novinky

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (viac)

Reklama

Reklama