Reklama

Reklama

Magnum P.I.

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 68 h 27 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrajú:

Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Domenick Lombardozzi, Tiffany Hines, Stephen Hill, Sung Kang, James Remar, Peter Shinkoda, Michael Benyaer (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(96)

Obsahy(1)

Thomas Magnum je bývalý príslušník špeciálnych námorných jednotiek SEALs, ktorý po návrate z vojny v Afganistane pracuje ako bezpečnostný poradca a súkromný detektív na Havaji. Svoj vojenský výcvik, výnimočné bojové schopnosti a pomoc troch verných priateľov využíva pri vyšetrovaní kriminálnych prípadov na havajských ostrovoch, kde bojuje proti zločincom, na ktorých je zákon krátky. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Magnum bez fuzov nie je Magnum, ale inak spokojnost. Prvy trailer a hned -2 Ferrari :D Skoda, ze uz na serialy nemam tolko casu ako kedysi.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Aha, ono to reziroval Justin Lin. Preto mi ten zaver pripomina seriu FF. :)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Az na tu zaverecnu hnusnu CGI scenu to vyzera velmi dobre. V kinach akcne filmy sice chcipli, ale evidentne sa presunuli do TV.

Súvisiace novinky

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (viac)

Reklama

Reklama