Reklama

Reklama

VOD (1)

Maddyin (Jessica Lee Keller) otec je nezvestný, takže sa ho Maddy vydá hľadať spoločne so skupinou svojich kamarátov. Nikto z nich však netuší, že v lesoch narazia na súkromnú farmu, kde žijú krvilačné vtáky... (TV Markíza)

Recenzie (31)

Janega 

všetky recenzie používateľa

Tento pseudofilmový žáner, ktorý som nazval "tupopubertálna hororová fraška" snáď nemá konca. Takýchto podobných filmov je už asi viac než latinoamerických telenoviel a sú čím ďalej tým blbšie. Človek si síce tieto filmy pozrie, keď na to náhodou natrafí pri prepínaní, ale aj tak potom musím rozmýšľať prečo je niekto ochotný neustále pchať peniaze do takýchto filmov a čo primälo autorov sa podpísať pod toto dielo. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Rád si z času na čas pozriem nízkorozpočtový filmový horror o nejakom zmutovanom zvierati, ktoré začne zabíjať ľudí. Mám celkom rád tieto lacné snímky, kde hrajú otrasní herci, kde sú použité nesmierne úbohé digitálne triky, a kde je scenár na úrovni pomocnej školy. Tento krát som natrafil na titul "Vtáčí teror" (Terror Birds), ktorý v roku 2016 natočil režisér Sean Cain. Doposiaľ som mal možnosť vidieť jeho dva filmy: "Piesoční žraloci" a "L.A. Apokalypsa". Oba boli totálne braky. Takže som presne vedel, čo mám od tohto filmára očakávať. Preto som nebol nijak zvlášť sklamaný, ba som sa aj trocha pobavil. Zhliadol som to, čo som predpokladal. Mizerný sci-fi animal horror o veľkých, agresívnych, zabijáckych, prehistorických vtákoch. Bola to poriadna vtákovina. * ()

Reklama

martingaga 

všetky recenzie používateľa

Ja to nechápem ale mne sa to celkom páčilo sice to malo hrozne nezáživný začiatok, ktorý som nevnímal ale len čo sa na scéne objavila partia školákov to začalo mať ten nádych klasickej vyvražďovačky, ktoré mám rád....a keď človek zoberie do úvahu rozpočet asi 10€ boli mladí herci dosť sympatický obvzlásť krasna blondínka, ktorá bola jednoznačne najlepšia a paradoxne aj najmúdrejšia a potešilo ma, že aj keď SPOILER- naznačili že ne na 90% mŕtva neukázali to priamo takže u mňa stale žije KONIEC- a nakoniec k tým vtákom, ktorý neboli až tak hrozný😂😂... ()

walkingdead 

všetky recenzie používateľa

Horor, no spíš dobrodružný film natočený za pár šupů, který nás vrací do doby, kdy na vrcholu potravního řetězce stály slepice a lidé byli jejich potrava. Jestli teda někdy taková doba existovala, v dějepise mám trochu bordel. Animace vypracované žáky 1. stupně základních škol už k filmům tohoto typu tak nějak patří. A i sranda to celkem byla (jo, možná nejsem normální, ale bavilo mě to). ()

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Film samozřejmě dementní až hrůza, podobně jako kupříkladu jiná "perla" podobného ražení, V pařátech smrti (oba snímky ostatně krátce po sobě odvysílala stejná televize, jejíž dramaturgie je na podobných sračkách z velké části postavená). Celkovou stupiditu ještě umocnil mizerný český dabing a tragická úroveň trikových záběrů - je znát, že tenhle film byl hodně nízkorozpočtový a že nikdy ani nešel do kin. Osobně mi to ale prostě přišlo tak špatné, až je to vtipné, a celkem slušně jsem se u toho pobavil (nemluvě o tom, že na Lindsey Sporrer ve spodním prádle se dívá velmi dobře). Ten film snad ani nikdo nemohl nikdy myslet vážně, je to prostě odpočinková věc na jedno použití, která se ideálně nejlíp sleduje s nějakou tou hladinkou v krvi. Ještě teď se směju tomu, jak je ten film debilní - takže u mě vlastně dobrý. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Vedecký názov veľkých mäsožravých vtákov z filmu je Phorusrhacos longissimus a v období kenozoika stáli na vrchole potravinového reťazca v Južnej Amerike. (beso74)

Reklama

Reklama