Reklama

Reklama

Uväznená pod zemou

(TV film)
  • Kanada Girl in the Bunker (viac)

Obsahy(1)

Desivý skutočný príbeh o desaťdňovej podzemnej nočnej more Elizabeth Shoafovej (Julia Lalonde) a o tom, ako nakoniec prekabátila svojho únoscu. Vinson Filyaw (Henry Thomas), ktorý sa vydáva za policajta, unesie 14-ročnú Elizabeth, zatiahne ju do lesa a drží ju v zajatí v podzemnom bunkri. Elizabethini rodičia sú zúfalí, a hoci miestna polícia zmobilizuje rozsiahle pátranie, šerif má podozrenie, že utiekla z domu. Medzitým, niekoľko metrov pod zemou – a v okruhu jednej míle od jej domova – je Elizabeth vydaná Vinsonovi na milosť a nemilosť. Vinson ju využíva ako návnadu a v bunkri vyzbrojenom bombami si plní svoje rambovské fantázie. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Potenciál veľmi veľký, ale okrem jednej napínavej scénky film nevyťažil nič. Človek sa akurát zasmeje na tuposti policajných príslušníkov, ktorí sú takí zaostalí, že chcú viesť kroky priamo ohrozujúce unesenú a poučovať o rizikách ich musí malý chlapec. Film sa zároveň asi zámerne vyhol väčším zobrazením útrap či znásilňovania, čím paradoxne zahodil svoj najväčší tromf, ale zároveň nechal na pochybách diváka: stalo sa tomu dievčaťu niečo, alebo nie? Pretože po celý čas vyzerala rovnako v pohode, čo na 14-ročnú násilne odpannenú nevyzerá reálne. ()

Reklama

bararich8 

všetky recenzie používateľa

Naprosto zbytečný film. Ačkoliv holka měla pech, nemusí mít všechno filmové zpracování (navíc tak prachbídné). Ale hádám, že prachy se hodí vždycky. Příběh je jednoduchý - holka je unesena sexuálním magorem a držena v díře v podzemní, nakonec se jí podaří poslat z únoscova mobilu zprávu svým rodičům, a přesvědčit vraha, že ho miluje, ve finále se dostane ven a do náruče policie. Komplet k vidění na youtube, ale je to zbytečná ztráta času, 1* ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama