Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talianska komédia o tom, že zákon nemusí vždy platiť pre všetkých rovnako. Mladý právnik Antonio sníva o tom, že sa stane spoločníkom vo vychytenej firme svojho profesora Salvatoreho. Ten je však známy egoista a tyran, a tak sa Antonio stáva jeho asistentom, osobným šoférom či kuchárom. Keď konečne dostane vytúženú ponuku stať sa spoločníkom, má to jeden háčik – musí si vziať Isabel, milenku jeho mentora, ktorá potrebuje získať občianstvo. Dobromyseľný Antonio prijíma... a ocitá sa v kolotoči problémov, ktorý sa len tak nezastaví. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (3)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Príjemná komédia o koncipientovi advokátskej kancelárie,advokátovi, svadbe s imigrantkou kvôli získaniu občianstva,či stykom z mafiou a zmenou pohlavia. Komédia,ktorá si v talianskom štýle uťahuje z tragédie, ktorá ničí Európu s bonusom v podobe truhlíka koncipienta, ktorý tak trochu pripomína prvú prezidentku. Dúfam,že ich postihne rovnaký osud 😂😂 ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Klasická Itálie, v pravém slova smyslu. Příběh o mladém právníkovi, který se snaží prorazit ve svém oboru, je zásadový, pilný, šikovný, však jeho šéf nikoli a tak se mladý, v rámci kariérního postupu, dostane do pořádné šlamastyky. Možná bych dala i vyšší hodnocení, jenomže já tohle už někde- kdysi viděla. Nevím kde, nevím kdy, ale prostě to znám. Nepřekvapilo mě téměř nic. ()

Reklama

Galéria (13)

Reklama

Reklama