Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Udalosti sa začnú zamotávať, ako Lianne (Arianne Zucker) postupne odhaľuje okolnosti zmiznutia svojej dcéry Summer (Ava Locklear). Nie všetko je v skutočnosti tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Lianne zisťuje, že dcérina kamarátka Cara (Sierra Pond) má za sebou temnú minulosť a ešte temnejšie plány. Dievča, ktoré zúfalo hľadá materinskú lásku, sa nezastaví pred ničím, len aby ju získala. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

Nataniel73 

všetky recenzie používateľa

Vcelku originálny film najmä v tom, že hlavná záporáčka je sexi teenagerka na pohľadanie. O hereckých výkonoch sa tu nemá cenu rozpisovať, čistý priemer ako to v podobných prípadoch býva. Scenár sa dal taktiež napísať omnoho kvalitnejšie. Napriek tomu táto dráma v podstate nenudí a dala sa bez väčších problémov dopozerať do konca. Čo sa tvorcom skutočne nepodarilo bol infantilný a z reality vytrhnutý záver a niektoré scénky, pri ktorých sa "hlavná hrdinka" snažila votrieť do rodiny boli až úsmevne nerealistické. Takže by sa to dalo jednoducho zhrnúť tak, že nápad slušný, ale vo viacerých aspektoch špatne resp. nepresvedčivo zrealizovaný. Slabé 3* a 55% ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa

snaha o thriller , plný napätia a zvratov dopadla príšerne zúfalo, vrátane hereckých výkonov, a to nespomínam neskutočný záver ()

Reklama

Vabr 

všetky recenzie používateľa

Ale no tak, lidi, 38%? Vážně? Znám i mnohem horší Prima Love thrillery. Tady se člověk aspoň zasměje u toho jejího neustálého mami a okatého stalkování. Je to zkrátka blbost, a tak se to taky musí brát, takže pokud se u toho smějete, je to jen dobře. Stalkerka byla prostě cringe, máma hloupá jak slepice, situace byly již mnohokrát viděné, co mě ale překvapilo, bylo zabití tý holky, které už v minulosti ta stalkerka zabila rodinu - na poměry Prima Love docela drsný😎. Rovněž cením bad ending, po kterém jsem zde jen a jen toužil. Podtrženo sečteno jsem spokojen - zasmál jsem se nad tímto prosťounkým filmečkem, a s tím odcházím. Vyhodnocení: Boj o dítě ovšem stále vede na plné čáře ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Tisíc první varianta na psychpatickou sousedku, která se vtírá tentokrát v nažehleném teenagerovském provedení. Nic překvapivého ani zábavného. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama