Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sociálna sieť Redroom, ktorá vo svete rozpútala zákerný vírus, zničila Sam (Michelle Mylett) celý život. Prišla o svojich blízkych a aj o svojho novorodeného syna. Stále však verí, že jej syn žije, takže sa napriek mnohým nástrahám vydá na cestu za jeho nájdením. Musí taktiež bojovať s časom, pretože posledná časť, ktorá má spojiť všetkých nakazených, je stále bližšie. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Trochu jako filmová série Resident evil s Milou Jojovič zkrížena s méně známějším Cell, akorát že bez akce a tím pádem i bez šťávy..ma to svoje světlý chvilky jako např. chatovani si ze zombikem, bzukava hudba a šilenej doktor fadr. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Po vynikajucej jednotke prichadza druhe pokracovanie a podla ocakavani je kvalitou slabsie,ale zase na druhej strane nie zle,potesilo ma,ze hlavna hrdinka sa nezmenila,tak uvidime,ci bude aj trojka...:-) ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Sociálna sieť Redroom, ktorá vo svete rozpútala zákerný vírus, zničila Sam (Michelle Mylett) celý život. Prišla o svojich blízkych a aj o svojho novorodeného syna. Stále však verí, že jej syn žije, takže sa napriek mnohým nástrahám vydá na cestu za jeho nájdením. Musí taktiež bojovať s časom, pretože posledná časť, ktorá má spojiť všetkých nakazených, je stále bližšie. - Na tento sequel sa teším už dva roky a dnes sa konečne dostal na verejnosť. Dej sa odohráva pár rokov po prvom Antisocial a Sam hladá svojho syna, ktorý jej bol vzatý. Je to o dosť menej akčnejšie než prvá časť, ale zase sa to uberá úplne iným smerom. Nakazených nie je až tak vela, gore takmer úplne zmizlo a celé sa to zameriava skôr na psychologickú stránku. Velká škoda, že sa dej odohráva v interiéroch, pretože scény vonku vyzerali lepšie. Cody Calahan má nepopieratelný talent a jeho pokrok je vidieť aj na jeho ďalšom počine s názvom Let Her Out, ktorý paradoxne vyšiel skôr než toto. Nie som s tým spokojný až tak, ako s prvou časťou, ale ani tá nebola nejako výnimočná, takže nie som ani sklamaný. + herečka z Antisocial a The Drownsman + herec z The Scarehouse ()

Reklama

Reklama