Reklama

Reklama

Godfather of Harlem

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2024), 36 h 21 min (Minutáž: 46–60 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrajú:

Forest Whitaker, Lucy Fry, Nigél Thatch, Ilfenesh Hadera, Kelvin Harrison Jr., Antoinette Crowe-Legacy, Giancarlo Esposito, Vincent D'Onofrio (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(40)

Obsahy(1)

Seriál rozpráva skutočný príbeh neslávne známeho šéfa zločinu Bumpyho Johnsona (Forest Whitaker), ktorý sa v šesťdesiatych rokoch vrátil z väzenia a našiel svoje impérium v troskách. Ulice ovládajú Taliani a on chce získať späť kontrolu nad mestom. (dixx)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (5)

K jádru věci (2019) (S01E02) 

Vyzivna cast. Powerplay na viacerych frontoch a i nejak rodinna temnejsia stranka vylieza na povrch a ohrozuje komfort ambiciozneho "krku". :) Zaujimavy sposob ako si veci vyriesili samotny NYPD fizli so svojimi "nenazranymi" kolegami. Takmer dokonale. 90% Talentovanemu cernoskemu zamilovanemu hudobnikovi zahralo osud do karat. Sice to odniesol iny umelec... ()

Náš čas přijde (2019) (S01E03) 

"Say hello to Big Dick Buster!". Kazdy si chce uhryznut z kolaca a vyuzit situaciu vo svoj prospech. Vyzera to tak, ze "smazka" si priznala, cim je a hodla to zmenit. Uvidime. Slusny diel. Bumpy-mu sa zatial dari. ()

Všechno je ve hře (2019) (S01E05) 

Zasluzena frcka od jedneho zlocinca druhemu. Bodaj by sa i v reale vsetky "zivly" navzajom "kontrolovali" bez vedlajsich strat.  Pekna utopia... ;) ()

Il Canto de Malavita (2019) (S01E06) 

To zadostucinenie Bumpyho v zavere a jeho navrat z trudnomyselneho zamyslenia do veseleho vecerania, stalo za to. ;) Holt, ako to povedal, zrada neprichadza od nepriatela. ()

Překonání (2019) (S01E08) 

Jednoznacne zatial najlepsia cast. Emocne, atmosferou, vystupnovanym napatim a i slusnou rodinnou dramou. Parada. Iste sa tu udialo mnoho "bodov, z ktorych uz niet navratu". Zeby zalubenej Stelle do srdiecka prenikli slova jej potencionalnej buducej cernosskej svorky? :) V rozpravke ano. ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec Paul Sorvino

Zemřel herec Paul Sorvino

26.07.2022

Další smutná zpráva z filmového světa. Včera totiž zemřel také druhý slavný charakterní Paul Sorvino. 83letý veterán, známý pro hraní silných urostlých typů mužů, zemřel přirozenou smrtí ve svém domě… (viac)

Reklama

Reklama