Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adelaide Wilsonová (Lupita Nyong'o) prichádza s manželom a dvoma deťmi na prázdninový pobyt na chatu na kalifornskom pobreží, kde ako malá trávila prázdniny. Na prvý pohľad vyrovnaná a spokojná žena v sebe skrýva veľké trauma z detstva a hneď po príchode v nej reťaz zdanlivo nevinných udalostí vyvolá silnú paranoju a pocit, že rodinná idylka veľmi skoro skončí. Predtucha sa premení na realitu, keď sa uprostred noci na príjazdovej ceste k domu objaví štvorica podivínov, ktorí na rodinu ihneď zaútočia. Desivá nočná mora je o to strašnejšia, že útočníci vyzerajú rovnako ako Wilsonovci. Majú však v rukách zbrane a neváhajú ich použiť. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:29

Súvisiace novinky

Kolik si vydělají hollywoodští herci?

Kolik si vydělají hollywoodští herci?

01.05.2019

Magazín Variety vydal čerstvě článek o platech hollywoodských herců a jak se tak zdá, fanoušci streamovacích služeb nejsou jediní, komu dělá Netflix radost. Streamovací gigant totiž razantně navyšuje… (viac)

Horor My je obří hit

Horor My je obří hit

24.03.2019

Režisér Jordan Peele (Uteč) se po dvou letech vrací do kin se svým teprve druhým celovečerním filmem a už teď je jasné, že z toho bude další obří hit. Snímek My má totiž po víkendové premiéře v… (viac)

Reklama

Reklama