Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maloměstský pár se přestěhuje do perfektního bytu ve velkém městě. Má to ovšem jeden háček -- jejich nový domov je i místem sebevražd dosti pomateného kultu. (Amarria)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Seven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy Storsh" je momentálne asi film s najdlhším názvom, ktorý som kedy videl. A rozhodne ide o film, ktorý bude mať dosť polarizované reakcie. A ja by som pochopil všetkých. Film by som rozhodne nemohol odporúčať komukoľvek. Pre mnohých to bude príliš bizarné na to, aby to boli schopní uchopiť. No na druhú stranu ak máte radi čierne komédie s trošku červenej mixnutej do toho, možno by toto bol film pre vás. Za seba môžem povedať, že som si film užil. Ale to je osobný dojem, a z reakcií mojej manželky som zhodnotil, že pre ňu bol tento film skutočným utrpením. A viem pochopiť prečo. Rozhodne to nie je typ komédie, ktorá vás bude chcieť rozveseliť. Je to skôr typ komédie, kde sa buď budete alebo nebudete smiať na tých situáciách. A pokiaľ sa nezačnete smiať na tom, že do jedného bytu sa bežne dostávajú kultisti, ktorí tam spáchajú samovraždu a pre okolie je to úplne normálna vec, tak tento film sa vám rozhodne nebude páčiť. To vám hovorím už teraz. Ja som si ale akosi na Kate Micucci a Sama Huntingtona veľmi rýchlo zvykol a bolo zaujímavé ich sledovať ako sa najprv ich vzťah a život posúva cestou dopredu, no postupne to začne byť viac bremenom a veci naberú úplne iný spád. Je to film, kde som absolútne netušil kam pôjde, čo sa bude diať a okrem toho je tu ešte aj Taika Waititi v role nášho hlavného kultistu. Koniec možno je trošku predvídateľný, no bolo od začiatku jasné, že to tam bude smerovať. Ja som si sledovanie užil, no aj tak som mal miestami pocit, že film začína byť celkom ťažký bizár. A rozhodne to nie je komédia, ktorú by som odporúčal komukoľvek. A ak mám ísť menovite, tak "hygienik", "Real Tom Hardy" - tento film radšej nepozerajte. Hodnotenie: B ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Fakt netuším, ako som sa k tomu bizarnému filmu dostal, ale vôbec by nevadilo, keby sa mi do pozornosti nikdy nedostal. Už samotný názov znie zaujímavo, taktiež popis vyznieva mimoriadne originálne a s perspektívnym potenciálom. Len škoda, že sa z toho napokon vykľula kolosálna blbosť, na ktorej sa nedalo ani len zasmiať (ani len sarkasticky či ironicky). Žasnem nad tým, ako niekoho napadne natočiť takúto debilnosť. Pritom základ príbehu nie je úplne na zahodenie, no samotné prevedenie je fakt katastrofálne prihlúple! Toto je proste odpad... ()

Mamlas 

všetky recenzie používateľa

O čem film je, je v popisu. Jen doplním, že hlavní role hrají jakési vylízané individuum, asi muž, a hnusný krysí ksicht s vypoulenýma očima a protivným kvičivým hlasem, asi žena. Najde se pár vteřin, kdy je to úsměvné, ale to je naprostá výjimka. Jinak je to celé jen střelená bizarní konverzačka o hovadinách. (14%) ()

Reklama

Reklama