Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer 1
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrajú:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (8)

Série 1 (2018) (S01) 

Rozpravkova blbinka pre nastrocnych s naivnou premisou a so dvoma celkom slubnymi epizodami. To cele v have vysokoskolskeho studentskeho amaterskeho divadelneho kruzku. ;) Obcas o malicko lepsom. Ak tam vekovo spadate, enjoy. Tym ostatnym neodporucam. Strata casu. 40% ()

Kapitola první: Říjnová země (2018) (S01E01) 

Prva polovica, urcena primarne pre nastrocne publikum ma nebrala a je to logicke, ked som to uz chcel vypnut prisli do toho trocha toho mustery a celkom zaujimava "bytost". Takze vdaka tomu som to vydrzal. Uvidime, ci ma tato, az prilis naivna a hrava forma bude drzat. Rozpacite. Sabrina, resp. mlada Shipka, ktora mala v case filmovania 18 rokov ma zatial moc nepresvedcila, posobi na mna akosi strojene. Uvidime. ()

Kapitola druhá: Temný křest (2018) (S01E02) 

Zacinam si zvykat na "nuansy" tohoto serialu a premisy, s ktorymi pracuje. Druhy diel je o cosi lepsi. Hlavne menej "detinsky", ak sa to tak da povedat. :) Nadpriemer. 65% ()

Kapitola třetí: Zkouška Sabriny Spellmanové (2018) (S01E03) 

Po predoslom dieli strasna amatercina. Dokonca dialogy akoby pisal nie sudny clovek. A to som si myslel, ze som tomu prisiel na chut. Meh...suhlasim s castou oboch predchodzich komentarov. Prvoplanovost tam rohozdne bola. K comu!? 30% Slabucke dvojhviezdie. ()

Kapitola čtvrtá: Akademie čarodějnic (2018) (S01E04) 

O dve urovne slabsi uvod teenky do skoly "Harryho Pottera". Z toho mohli tvorcovia rozhodne vydupat viac, ako len sikanu troch tamojsich rozhodnoziek. Pribeh u "ludi" celkom zaujimavy. Aka nahodicka so tatinovim zositom, ze? :) Opat ta naivita a to sa naozaj snazim "vypinat mozog". :) ()

Kapitola pátá: Snění v domě čarodějnic (2018) (S01E05) 

Epizodicka rozpravocka, ktorej jediny ucel zrejme bol posunut niekam vztah Sabriny a "demonickej pani ucitelky". :) Bieda v hlavnej linii sa inak nic ine neudialo. ()

Šestá kapitola: Vymítání v Greendale (2018) (S01E06) 

Za pesnicku z Vikingov v zavere, patetickej pol hviezdy navrch. :) O uroven lepsie ako ten predosly paskvil. Priemer. Inak, kedy stihla mat Sabrina dalsi trojdnovy pobyt v carodejnickej skole, aby mohla klast pytat "demonicke" otazky?! Odteraz to bude asi vzdy len strih v linii. ()

Reklama

Reklama