Reklama

Reklama

Dobrodružstvo v divočine: Sloní príbeh

  • Česko Dobrodružství v divočině 3: Sloní příběh (viac)

Obsahy(1)

Mladý chlapec Phoenix Wilder (Sam Ashe Arnold) sa po smrti oboch rodičov vydá do Afriky, aby tu našiel nový domov u  tety Sary a strýka Jacka (Tertius Meintjes). Hneď na druhý deň sa však na safari stratí a v buši narazí na slona, ktorého vyslobodí z pasce nastraženej miestnymi pytliakmi. Osirelý stratený chlapec a obrovský slon sa spriatelia a spoločnými silami bojujú proti zločineckej skupine pašerákov a pytliakov, ktorých vedie nebezpečný Blake Von Stein (Louis Minnaar). (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Nebýva to u mňa až tak častým zvykom aby som filmu pridal jednu hviezdičku iba preto že má na tunajšej databáze nízke hodnotenie ale tento film si ju zaslúži. Predovšetkým si treba uvedomiť že je to film určený tak 9 až 12 ročným deťom aj keď hrdina má v čase nakrúcania 14 snaží sa celkom dobre zahrať mladšieho chlapca. Scénar je až neuveriteľne naivný, najmä to ako naňho zabudnú uprostred Afriky avšak vykompenzuje to jeho priateľstvo so slonom, pekná africká divočina a prekvapivo solídne herecké výkony dospelých postáv. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Príbeh o mladom, osirelom chlapcovi, ktorý je po smrti rodičov zverený do opatery svojej tete a strýkovi, čo žijú v Afrike. Hneď na druhý deň sa im počas výletu v rozľahlej divokej buši stratí. Hoc je stratený, nestráca však hlavu, skamaráti sa s obrovským sloním samcom, ktorému pomôže sa vyslobodiť z pasce a spoločne zvedú boj s bandou neľútostných pytliakov. Parádny námet na mainstreamový rodinný film. Predstavte si aká by to bola dobrodružná pecka, keby sa tejto témy chopil napríklad Steven Spielberg. Lenže v tomto prípade to vzniklo v lacnej kanadsko-juhoafrickej koprodukcii a zrežíroval to akýsi Richard Boddington, ktorého režisérske a scenáristické schopnosti sú na úrovni žiaka základnej školy. Snímok "Dobrodružstvo v divočine: Sloní príbeh" je nehorázna chujovina. * ()

Reklama

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Phoenix je malý Justin Bieber, bojácný a hned v úvodu chlapec má smůlu i štěstí, no je to cele až noc přitažené za vlasy a snaží se z toho udělat skvělý dojemný a dramatický příběh což se bohužel dvakrát nepovedlo. Afrika je nádherná některé záběry bily pěkné hudba mohla do toho víc vložit. ()

Dana.Mikulda 

všetky recenzie používateľa

To se prostě nedalo. Ač jsem milovnice a obdivovatelka Afriky, toto bylo tak nasáklé amatérismem, že jsem nedokoukala. Jedna hvězda za krásnou přírodu a zvířata. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama