Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Predloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (177)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, pre mňa oveľa lepší ako Dexter a druhá séria je lepšia ako prvá. Páči sa mi, že sa tvorcovia snažili ponechať ten knižný námet, myšlienky hlavnej postavy k sebe samému to je v podstate ako čítanie knihy. Na záver každej zo sérií prichádza aj skvelé prekvapenie a tak hoci som začiatok zobral trochu rozpačito, nakoniec tomuto námetu len tlieskam. A to, že stalkovací hrdina nie je žiadny super fešák je nám mužom vynahradené plejádou zaujímavých ženských postáv. EDIT: Tretia séria seriál pochováva, preto z plného počtu ukrajujem jednu hviezdu. Ak niekto seriál ešte nevidel, odporúčam pozerať len prve dve série. ()

ViktorEl 

všetky recenzie používateľa

Slušný seriál o stalkovaní so sympatickými hercami, ktorý je navyše zaujímavo natočený. Scény kde Joe vystupuje ako rozprávač, sú to čo ťahá celý seriál dopredu. Negatívum vidím len v poslednej časti prvej série, ktorá je veľmi predvídateľná. 1. Séria 75%. AKTUALIZOVANE: 2. Séria začína tam kde prvá končí. Joe začína nový život pod iným menom v novom meste. Do cesty sa mu pripletie krásna Love a láska a problémy môžu začať. Ako čítam komentáre, tak väčšine sa páči práve táto druhá séria. Nemôžem napísať, že je zlá, ale vo viacerých smeroch mi prišla prvá séria lepšia a originálnejšia. Stále to má však niečo do seba Joe je proste Joe ako ho máme radi a v poslednej epizóde má zase táto séria navrch, takže stále to vidím na dobrých 70%. Skôr začínam pochybovať či si moje komentáre vôbec niekto číta :-) Teším sa na 3. sériu, ktorá má vyjsť v 4. kvartáli tohto roku. ()

Reklama

oli.G 

všetky recenzie používateľa

Prvá séria a jej zaujímavý koncept "Dextera z Tindru" ma strašne bavila, a s otvorenou hubou som čakal, ako vykľučkuje zo zdanlivo nevyriešiteľnej, ale stále "relateable" situácie, ktorú buduje. Až ale dôjde na lámanie chleba, YOU sa rozhodne, že nebude jedným z tých seriálov, ktoré budú rozvíjať svoje (skvele napísané a perfektne obsadené) postavy, ale po vzore napr. Ryana Murphyho radšej rok čo rok recyklovať svoju základnu premisu. Finále prvej sezóny malo potenciál byť celou sezónou druhou, s obrovským priestorom nepríjemne pritvrdiť. Miesto toho sme sa dočkali nejakej tej American Stalking Story: Restaurant a American Stalking Story: London. Stále sa na to dívam zo zotrvačnosti, ale úprimne neviem, či ma viac serú tie úboho prvoplánové cliffhangery, alebo ten tvárový tik, ktorý chytím vždy, keď Joe po sedemdesiaty krát za epizódu nájde spôsob, ako znásilniť slovo you, a v titulkách je to pre istotu kurzívou. TL;DR, "ako svoju originálnu a fucked up krimi premeniť v Danielle Steel román pre streamerky z Twitchu behom 10 epizód." ()

epicek 

všetky recenzie používateľa

Co se týče seriálů, tak poslední roky opravdu velmi pečlivě vybírám, jelikož mě máloco opravdu pohltí. You jsem nakonec dal šanci, jelikož mě základní premisa opravdu zajímala a chtěl jsem vědět, zda mě to vůbec má šanci nadchnout. A je to pro mě absolutně neskutečná pecka, která mě šíleně strhla a já chtěl prostě další a další střípek skládačky. Joe je neskutečný creepy sympaťák a jeho myšlenkové pochody jsou prostě famózní. Ano, nelze nezmínit to, že je to místy předvídatelné, klišoidní a naprosto přetažené za vlasy, ale pokud na tyhle pravidla přistoupíte, dostanete naprosto dechberoucí serálovou nálož! Never let yourself panic. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Docela pecka. 1. série má draw, napětí, průměrné dialogy, děj až na pár hluchých míst skvěle graduje. Druhá série o poznání slabší, zbytečně zamotaná. I tak slušné. Příběh jak magor na magorku trefil není marný nádad. Hlaví hrdina docela sympatický psychopat. Hlavní hrdinka první série dostala, co si zasloužila. Byla to děsná kráva.  Třetí série, kyž si báječnou sociopatku vezme báječnej psychopat, tak báječnej život, plný báječných mrtvol a útrap. Celej den poklízejí mrtvoly a šijou na sebe úklady. Třetí ředa dost utahaná, závěr více než slušný. ()

Galéria (496)

Zaujímavosti (18)

  • 14 z 15 skladieb v soundtracku začína v druhej sérii slovom Love. (EvilMatus)
  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Súvisiace novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (viac)

Reklama

Reklama