Reklama

Reklama

Agoraphobia

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Faye (Cassie Scerbo) na prvý pohľad vyzerá ako krásna mladá žena bez akýchkoľvek problémov, lenže vo svojom vnútri trpí agorafóbiou, t.j. strachom z cestovania hromadnou dopravou a z verejných priestranstiev. Lekár Murphy (Tony Todd) sa jej snaží pomôcť rôznymi spôsobmi, avšak žiadny z nich nezaberá. Tentokrát ju pošle do domu jej zosnulého otca, kde sa o ňu stará jej manžel a niekoľko známych. Jej stav sa postupne zlepšuje, ale potom Faye zistí, že má ďalší, oveľa nebezpečnejší problém. V otcovom dome sa jej totiž začne zjavovať prízrak, snažiaci sa varovať ju pred hroziacim nebezpečenstvom. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem nepochopil strašidla, která chtějí na něco upozornit nebo někoho varovat a jediné, na co se zmůžou, je pomalu se k dotyčnému připlížit a funět mu za krk, případně vytvářet nesmyslné halucinace a bouchat dveřmi. A když je agorafobička s takhle neschopným duchem zavřená v naprosto neatmosférickém prostředí, je neštěstí na světě. Ale je nutno dodat, že to je tak naivní a blbé, až je to místy zábavné. A to i díky představitelce hlavní role. Je to sice sympatická holka, ale herecky totální poleno a její snaha je občas roztomile komická. 30% ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Na pohlad by vám mohla Faye (Cassie Scerbo) pripadať ako krásna mladá žena bez akýchkolvek problémov, lenže ona vo svojom vnútri trpí agorafóbiou, t.j. strachom z cestovania MHD alebo verejných priestranstiev. Jej doktor Murphy (Tony Todd) sa jej snaží pomôcť rôznymi spôsobmi, avšak žiadny z nich nezaberá. Tentokrát ju pošle do domu jej zosnulého otca, kde sa o ňu stará jej manžel a niekolko známych. Jej stav sa postupne zlepšuje, ale Faye zisťuje, že má ďalší, ovela nebezpečnejší problém. V otcovom dome sa jej totiž začne zjavovať prízrak, ktorý sa ju snaží varovať pred hroziacim nebezpečenstvom. - O tomto horore som vedel už dlhšie, pretože projekty pre mňa jedného z najvýznamnejších ludí na modernej béčkovej hororovej scéne Tonyho Todda aktívne sledujem. Skončilo to pre mňa ako klasická priemerná ducharina, ktorá ma zaujala skôr dobrým vizuálom a sympatickou herečkou, ako hororovou stránkou. Ostatné herecké obsadenie mi tiež dobre sadlo, a tak sa na to pozeralo dobre. Celý dej sa odohráva v jednom dome, čo by mohlo pôsobiť kontraproduktívne, dom je však rozlahlý a krásny, takže mi nevadilo pozerať sa celý čas na jeden interiér. Tvorcovia sa občas snažili aj o nejaké hrátky s audiom, ktoré sa mi páčili. Páčila sa mi aj skladba, ktorú miloval jej otec, aj keď klasiku nemusím. Našlo sa tu aj niekolko lakačiek, ktoré na mňa nezapôsobili, ale cením si fakt, že sa tvorcovia vyhli pomerne trápnym audiovýbuchom, ktoré majú vystrašiť. Záver ponúkol pointu, ktorú som neočakával, takže som s ním spokojný. Hodnotím to ako priemerný, nie velmi výrazný horor, ktorý ma ale nesklamal. + Tony Todd + herečka z Sharknado 3 + herečka z Paranormal Activity 3, The Lords of Salem, Starry Eyes a Hansel Vs. Gretel ()

Reklama

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Čakal som zaujímavý horor postavený na netradičnej téme: panického strachu z otvorených priestranstiev, agorafóbii. No tá bola bohužiaľ len vedľajším javom príbehu. Namiesto toho tu máme ďalšiu lacnú... a nudnú ducharinu s veľmi slabými hercami a neatraktívnym vizuálom. Absolútne zbytočná záležitosť. 30 %!! ()

Magika82 odpad!

všetky recenzie používateľa

Inu, minulost se naneštěstí ráda opakuje. Nejen ta zapsaná v dějinách lidstva, které se z ní ne a ne poučit, ale také v osobních životech. Ačkoli se jedná de facto o komorní snímek o několika málo hercích, dalo se z něj vytvořit mnohem lepší dílo. Dějová linie je čitelná s předstihem mnoha pomyslných tahů v šachové partii. To je pro snímek pohroma. Obdobně, jako naprosto primitivní trikové efekty, a lekací scény, které mohou vylekat tak akorát mouchu na zdi. Závěrečná sekvence snímku, už této komorní katastrofě jen definitivně otevřela propadlo rovnou do Odpadu. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Nervy drásající horror s mistrovsky budovanou atmosférou, v němž není prostor pro levné lekačky, samy se otevírající či naopak zavírající dveře, otřepané bubáky nebo jakoukoliv klišoidní pointu... Nebo je to všechno jinak? ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama