Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Sandy se musí vyrovnat s tragickou ztrátou, postarat se o spoustu peněz, dorazit na důležitou schůzku a obstát ve velké roli. Nová životní kapitola začíná! (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (22)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bez Alana Arkina to nie je ono. A bál som sa obrovského úpadku. Ten tu do určitej miery aj je. Niektoré charaktery ( hlavne Normanová dcéra a vnuk) úplne odpadnú od svojich charakterov z predchádzajúcich sérií a idú si ako keby v nových postavách. Uvedomujem si, že Chuck Lorre potreboval všetko nejako zmysluplne ukončiť, ale niektoré tie dejové línie mi prišli vďaka tomu znova vytvorené. Vedľajšie línie nefungujú tak ako by mali ( línia s peniazmi) a tých emócií a prezretí je tu tiež pomenej. Lenže tá spoločnosť v ktorej som sa niekoľko častí nachádzal je príliš príjemná na to, aby vyslovene nudila, alebo kazila výsledný dojem. Zamrzí len to, že sa tomu nedostalo väčšieho a razantnejšieho zakončenia. Ale nechcem byť nevďačný. Nie je to (ako som už písal na túto tému) nejaká úžasná seriálová udalosť. Je to len také milé pripomenutie vlastnej smrteľnosti a tiež toho, že nikdy nie je neskoro, hoci už neskoro fakt je. Najslabšia séria, ktorá ale našťastie nepokazila to, čo pokaziť mohla. 3.séria - 70% ()

Stillborn83 

všetky recenzie používateľa

Keď som zistil, že v tretej sérii nebude figurovať postava Normana Newlandera, ktorú excelentne stvárnil Alan Arkin, mal som obavy. S Douglasom vytvorili výborný pár a trefný a sarkastický Normanov humor sa nedá nahradiť. Ďalej SPOILERY. Avšak, moje obavy sa rozplynuli hneď v úvodnej scénke Normanovho pohrebu. Rehotal som sa 10 minút vkuse. Prvé tri časti bolo vynikajúce, v druhej polovici už seriál mierne strácal dych. Finále bolo pekné a dojímavé, ako sa na Hollywood patrí.   Mierne cítiť, že tretia séria mala byť asi úplne iná (škoda), ale nemôžeme sa čudovať Arkinovi, že v 87 rokoch odmietol v dobe Covidovej pokračovať v tejto šou. Nahradiť jeho postavu sa zdalo ako nemožné, ale treba pochváliť scenáristov, pretože dať oveľa väčší priestor Sandyho ex v podaní fantastickej Kathleen Turner, bola trefa do čierneho. Chémia Douglas-Turner fungovala. Taktiež palec hore za angažovanie Morgana Freemana.   Zhrnuté, podčiarknuté. Príjemné pozeraníčko s famóznym Douglasom, no mierna pachuť z neúčasti Alana Arkina ostala. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co si budeme nalhávat, bez Normana to už není jaksi ono. Je to stále víc, než dobré, ale přece ten jeho černý humor a suché hlášky, ty mi moc chyběly. Tradičně potěšil Michael Douglas, Morgan Freeman a pak hlavně Kathleen Thurner, jako Sandyho ex, která vůbec neřeší svůj věk, ani jak vypadá a přinesla do téhle třetí řady ten správný drajv. Druhá Válka Roseových se sice nekonala, přesto mi to celou dobu dost připomínalo. I po tolika letech a tolika kilogramech navíc. ()

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď som zapol prvú časť a zistil som, že Norman tu nie je, vyvolalo to vo mne obavy. Ako to bude teraz pokračovať? Bude to ešte ono? A i keď rozbeh bol trošku ťažký, rýchlo to skĺzlo do skvelej dramatickej komédie, akú sme sledovali predošlé 2 série. Som strašne rád, že tu vystupovala Sandyho bývalá manželka. Mala skvelý humor a doťahovanie so Sandym bolo skvelé. Pri poslednej epizóde mi tiekli slzy. A to sa mi už pekne dlho nestalo. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tu máme ďalší seriál, ktorý sa Lorreovi rozpadol po odchode jedného z hlavných predstaviteľov. Presne ako som očakával. Bez Arkina to je proste len polovičné a to špičkovanie medzi ním a Douglasom mi strašne chýbalo. Najhoršia je prvá epizóda v ktorej sa lúčime s Arkinovou postavou. Niežeby to bolo tak smutné. Práve naopak, bolo to nijaké. Bez emócii a aj pokusy o humor vyzneli trápne. Našťastie od druhej epizódy sa to vyšplhalo na priemer a občas potešil nejaký vydarený vtip. Či už kopanec do politiky a Hollywoodu s transfluenthybrid ľuďmi identifikujúcimi sa ako psie hovno, alebo nová posila Kathleen Turnerová ako Douglasová ex. Chémia medzi nimi funguje stále a pekne sa popichujú ale to je úplne iná dynamika akú mal Douglas s Arkinom. Trochu ma mrzelo, že z príbuzných Arkinovej postavy urobili čisto komické figúrky, pritom aspoň tá jeho dcéra mala aj vďaka minulej sérii stále dramatický potenciál, ktorý nevyužili. Vlastne sa väčšinu série riešil vzťah Douglasovej dcéry a čím ďalej tým otravnejšieho Reisera. Ten ma rozosmial len v metascéne pri ktorej v TV sleduje film Dinner, kde sa objaví zamlada. Z hviezdnych vystúpení najviac zaboduje Freeman. Záver je celkom pekný a skoro až dojímavý, ale aj tak si myslím, že ani tých pár vydarených scén za to zbytočné naťahovanie nestálo. Prvé dve série sú geniálne a dostatočne uzavrené, takže fungujú dobre aj bez tohto spin-offu. 5/10. ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (1)

  • Približne v polovici epizódy sledujú Mindy, Roz, Sandy a Martin film Barryho Levinsona Bistro (1982) a rozprávajú sa o hercoch na obrazovke. Jedným z nich je aj Paul Reiser - predstaviteľ Martina Schneidera sa teda pozerá na seba samého. (mijec)

Reklama

Reklama