Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sy-fy sa v pilote celkom predviedlo, ten úvod s príchodom mimozemšťanov patrí k tým najlepším minimálne v seriálovej tvorbe. Samozrejme s prihliadnutím k faktu, že rozpočet sa nedá porovnať s blockbustermi. Tvorcovia vyťahujú to hlavné eso v rukáve až v samotnom závere, ale ide o múdry ťah, kto nečítal predlohu, sa bude cítiť prekvapený ako ľudia očakávajúci príchod ústredného emzáka na veľkom fóre. ()

Doomcourier 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Upřímně jsem nevěděl, co od toho mám čekat. Každopádně mě to nezklamalo a překvapivě mně téma vyhovuje. Prvních 40 minut epizody bylo dost vlažných, ale ve zbytku to začalo mít spád. Možná by tomu neuškodila kratší stopáž, protože těch 80 minut je na seriál fakt hodně. ()

Reklama

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I know this is frightening, but you are no longer alone." Emzácki slniečkári priletia na zemeguľu a zavelia k radikálnym spoločenským obratom. Lusknutím prsta vyriešia storočia trvajúcu nenávisť, vojny, hladomor a ďalšie nešváry, čo zamáva so sebestredným svetonázorovým nastavením niektorých vyšších primátov. Pokusy o odpor napriek pôsobivým varovným šotom nemajú veľmi šancu a ľudstvo prekvitá. Záverečné odhalenie pravej podoby ma nešokovalo, pretože som síce predlohu čítal ešte niekedy dávno v puberte a väčšinu obsahu som už zabudol, ale tento výjav v pamäti zostal. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama