Reklama

Reklama

Všetko najhoršie 2

  • Česko Všechno nejhorší 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškoláčka Tree bývala strašná mrcha, dokiaľ ju osud nepotrestal tým, že ju nútil opakovane prežívať rovnaký deň, na ktorého konci ju brutálne zabije  chlap v maske maskota jej univerzity. Každodenné krvi prelievanie skončilo až vo chvíli, keď Tree odhalila identitu páchateľa (spolubývajúcej Lori, ktorá ju už nedokázala vystáť) a poslala ho na večnosť. Medzitým sa z mrchy stala priateľská bytosť verne milujúca spolužiaka Cartera, ktorý jej v boji proti vraždiacej časové slučke pomáhal. Žili by spolu asi šťastne až do smrti, keby nedošlo k sérii nešťastných príhod, končiacich tým, že sa Tree opäť prebudí v deň svojich narodenín, pár šťastných prežitých týždňov sa rozpustilo ako para nad hrncom a jedinou istotou, ktorú Tree má, je smrť, ktorá na ňu večer čaká. Ponúka sa jednoduché riešenie – skočiť za Lori, vyškrtnúť ju zo života a vrátiť ten svoj do normálu. Keď však Tree Lori nájde, je jej spolubývajúca mŕtva. Niečo sa zmenilo… V snahe vrátiť všetko do normálu príde Tree veľmi skoro na to, že existujú aj horšie veci ako každodenné umieranie. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (253)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Happy Death Day 2U je ambiciózne pokračovanie, ktoré sa snaží čím viac odlíšiť od jednotky a to aj za cenu zásadného žánrového posunu. Napriek prítomnosti maskovaného vraha dvojka nie je ani toľko hororom, čo bola už i tak dosť komediálna jednotka. Film opúšťa slasherový koncept, keď hneď v úvode vytasí s odôvodnením, prečo sa Tree v predošlom filme opakoval deň. Táto sci-fi background story pritom zabíja tajomno jednotky a celý potenciál na slasherovú ságu. Napriek tomu ide stále o pomerne zábavný a vtipný film, no minimálne toľko, koľko je tu skvelých nápadov, je tu aj vaty a klišé. ()

topi 

všetky recenzie používateľa

V podstatě to samé jako jednička, akorát více hozené do sci-fi. Opět natočené s poctou k danému žánru, tentokrát bych to tipoval na Návrat do budoucnosti, zazní i jména jako Marty a Doc Brown. A mě to vůbec nevadí, film je vtipnej, bezvadně odsýpá a Jessica Rothe je kočena, na kterou mě baví koukat neustále. Takže klidně bych uvítal trojku, protože mě tyhle blázniviny sedí a rád se u nich odreaguji. ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Popravdě se mi do dvojky moc nechtělo, protože první díl mi moc nesedl. Kupodivu dvojka nebyla tak špatná. Nevím jestli je to tím že od jedničky jsem očekával daleko víc a od dvojky kterou jsem si pouštěl spíš z povinnosti jsem zase nečekal vůbec nic a tak mohla jen překvapit. A to se taky stalo. V prvním díle mi byl osud Tree tak nějak u prdele. Ve dvojce už jsem s ní začal soucítit. Dvojka je sice míň hororová, víc Sci-Fi ( přístroj ) ale za to je rozhodně vtipnější ( různé způsoby sebevražd ). Nestává se to sice moc často aby bylo pokračování lepší než první díl ale tohle pokračování ( alespoň v mých očích ) je rozhodně zábavnější. Závěrečný titulky naznačily pokračování. No jsem zvědavej jestli se někdy ten třetí díl " upeče ". ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Landon si ide. Ono to všetko vyzerá, ako keby si potreboval splniť nejaký detský sen. Páči sa mi, ako to začína ako slasher ( hoci ani v prvej ani druhej časti nebola takmer žiadna krv), ale od určitého momentu sa to na celú hororovú líniu vykašle a ide si to formou fajného scifíčka. To bohužiaľ zase leží na ramenách talentovanej Jessicy Rothe. Aj napriek tomu, že od určitého momentu je toto pokračovanie žánrový chaos, ona stále funguje tak, ako má. Stále je to pre mňa znesiteľná jednohubka, ktorá neurazí. Nie je vyslovene hlúpa a v určitých fragmentoch je aj invenčná. To, že od určitého momentu je to scenáristický guláš spôsobuje len to, že sa to nestane kultovým filmom. Ale ako zábava to funguje perfektne. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Snímka je tak ako jeho predchodca zaujímavá svojím žánrom, zažijeme si pár hororových lakačiek a celý koncept je pomerne desivý, ale zároveň sa nemusíme obávať dramatickej hudby, nevkusných vrážd a skupiny stredoškolákov. Viac ako hororom je totiž Všetko najhoršie 2 čiastočne detektívkou, pretože sa všetky postavy snažia vyriešiť totožnosť nového vraha. A samozrejme je tiež komédiou. Vlastne ma celkom prekvapuje, ako je možné, že z filmu, v ktorom je toľko potenciálne zaujímavých nápadov, vypadol nakoniec takto nezaujímavý priemer a ja som sa ním viacmenej prenudil. Ak vám jednička sadla, existuje slušná šanca, že aj tentoraz sa budete baviť. Navyše Jessica Rothe je celkom zlatá riťka a film vám s ňou príjemne ubehne. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra se původně měla uskutečnit na Valentýna, tedy 14. února 2019, nicméně ve Spojených státech kvůli tehdejší nedávné tragédii byla filmová premiéra dána k předchozímu dni 13. února 2019. (ČSFD)
  • Natáčení začalo 14. května 2018, natáčelo se v Louisianě (New Orleans, USA). (Varan)

Reklama

Reklama