Reklama

Reklama

Aallonmurtaja

(seriál)
Trailer
Fínsko, (2017–2024)

Hrajú:

Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Saara Kotkaniemi, Joonas Saartamo, Aleksi Kaukamo, Maria Järvenhelmi, Unto Ikkala, Jani Lukkarinen, Yuko Takeda (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(36)

Obsahy(1)

Manželský pár Tuula (Maria Ylipää) a Upi (Turkka Mastomäki) spoločne vedú v meste Kotka zločineckú organizáciu špecializovanú na pašovanie. Okrem veľkého prístavu sa tu však nachádzajú aj globálne toky kriminálnej činnosti, ktoré im skrížia cestu. Manželia tak skončia uprostred medzinárodného zločinu, kedy budú musieť všetkými silami ochrániť svoju rodinu. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobrý seriál, ktorý sa u nás dabingu nikdy nedočká, a tak aspoň Skylink ponúkol titulky a celkovo prekvapenie v podobe nečakane dobrej kriminálnej zábavy. Chladné Fínsko, kriminálna rodina, blízkosť ruskej mafie a ďalších živlov, ktoré sú ďaleko za hranou zákona. Sú 3 sezóny, videl som len jednu, ale tá nielen zaujala, ale s každou časťou bol seriál zaujímavejší. Dokonca sa objavili aj nejaké atraktívne Fínky, ktoré síce s tým hungaroidným prízvukom veľmi sexy neznejú, ale so zatvorenými ústami sa to celkom dá. ()

Galéria (130)

Reklama

Reklama