Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Môže sa malá, nevinná lož vymknúť spod kontroly a viesť k úplnej katastrofe? Alebo keď sa v živote začne všetko rúcať, je možné to ešte napraviť a začať odznova? Karina (Julia Kamińska) robí všetko pre to, aby mala prvý šťastný vzťah v živote. Nanešťastie sa zdá, že muž, ktorému dala svoje srdce, sa zaujíma viac o seba ako o ňu. Jedna nepredvídaná udalosť a jedna malá lož zmenia Karinin usporiadaný život na poriadne emocionálnu a zábavnú horskú dráhu. Čoskoro sa ukáže, že aj ostatní ľudia okolo Kariny majú svoje malé tajomstvá. Keď pravda vyjde najavo, všetci si budú musieť konečne urobiť poriadok vo svojich vzťahoch a vo svojich srdciach. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Podle mě :Poláci srandu moc neumějí.Jó,jejich krimi jsou jiná liga!Tady jsem se nudila hned od začátku.Po americku pěkné tvářičky,šatičky a chichi,hihi ,haha ale prázdné nic. ()

Reklama

panbrat 

všetky recenzie používateľa

Milé, sympatické a k poháru vína na večer vhodné. V druhej polovici sa trocha stráca dynamickosť. Výbuchy smiechu nehrozia (snáď ak pridá niekto z partie vlastný podobný zážitok) ale človek nemá pocit strateného večera. Inšpiratívne k optimizmu do pracovného či spoločenského života a tak hodnotím na *** ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Moje falešná zábava. 1)  Poláci se vydali po stopách připitomělých amerických romantických komedií a pilně se snaží se jim vyrovnat. A zde se jim to podařilo._____ 2)  Pro velký úspěch už bylo natočeno i pokračování. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama