Reklama

Reklama

Outcast

(seriál)
Trailer 5
USA, (2016–2017), 15 h 42 min (Minutáž: 44–55 min)

Predloha:

Robert Kirkman (komiks)

Hrajú:

Patrick Fugit, Wrenn Schmidt, Philip Glenister, David Denman, Reg E. Cathey, Brent Spiner, Melinda McGraw, Debra Christofferson, Gabriel Bateman (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Po tom, čo Kyle (Patrick Fugit) napadol svoju manželku a od súdu dostal zákaz priblíženia, sa vráti do svojho rodného mestečka Rome v Západnej Virgínii. Obyvatelia si ho pamätajú ako osamelého chlapca, ktorého jedinou blízkou osobou bola jeho matka, až dovtedy, pokým ju neovládla zvláštna choroba, ktorá u nej spôsobila záchvaty agresie a doviedla ju takmer až do hrobu. Veriaci obyvatelia Rome veria tomu, že nešlo o chorobu, ale o posadnutie diablom. Kyle stále netuší, na ktorú stranu sa má prikloniť, a aj to je jeden z dôvodov, prečo sa do Rome vrátil. Snaží sa nájsť odpovede, ktoré by mu pomohli napraviť zruinovaný život, ale namiesto toho nachádza stále viac otázok. Rozhodne sa otvoriť duchovnému svetu a spojí sa s reverendom Andersonom (Philip Glenister), ktorý ho zasvätí do každodenného boja medzi dobrom a zlom. (Marceloo)

(viac)

Videá (8)

Trailer 5

Recenzie (32)

Mimomisu 

všetky recenzie používateľa

V pulce druhe serie uz neveri, ze se to zlepsi. Takhle pomale tempo bez nejakeho vetsiho vysvetleni si muze dovolit jen maloco a Outcast to urcite neni. Pusobivych scen je tu nekolik, ne, ze ne, ale nestaci tuhle serii dokoukam asi jen kvulil drahe polovicce, kterou to bavi. Dostal jsem se tak daleko jen proto, ze jsem prvni serii mel naraz, to je vzdyck trochu snazsi. Ale momentalni cekani tyden na dalsi dil by mi za to nestalo. Chtel jsem dat slabe tri, ale kdyz vidim jak se k chude produkci pridala i cim dal tim slabejsi rezie a kamera a prehravani nebo naopak kozenost nekterych hercu se skoro zdvojnasobila, nejde jinak. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Koncept mi připadal trochu podobný jako u Supernatural. Maník s knězem řeší exorcistické případy a celým seriálem se pak táhne jako nit osobní příběh hlavního hrdiny. Jenže narozdíl od Supernatural je tohle nuda k ukousání. Pokud nepočítám tu šmrncovní zrzku, tak jsou herci nevýrazní, samotné vymítání stojí za starou bačkoru a ani atmosférou, byť tady občas solidní náznaky jsou, Outcast nedokáže zaujmout. Víc než pět dílů jsem nezvládl. 30% ()

Reklama

LeitoSE 

všetky recenzie používateľa

Má to niektoré dosť silné a dobré spracované scénky, kde som si povedal, že nejako takto si predstavujem znepokojujúci hororový seriál. Dokým sa však na ne dostane, tak sa ma Outcast snažil skôr unudiť k smrti, než vystrašiť. Po vizuálnej stránke mi to pripomínalo seriál Helix od Syfy s tým rozdielom, že tu herci tak výrazne neprehrávali. Ďalej ale ako tie tri epizódy však rozhodne nehodlám pokraćovať. Drop 3/10 – 55% ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

PILOT Outcastu šlape. Je vtahující, strašidelný, napínavý i plný překvapivě nedebilních charakterů. Proč tedy zatím ta opatrná sedmička? Jsme na začátku. Wingard si střihl pouze hodinový úvod, Kirkman předává režisérské otěže dalším adeptům. Teprve druhá a hlavně třetí epizoda jasně ukáže, kterým směrem se bude parádně rozehraný seriál o intrikujících démonech ubírat. Dočkáme se strhujícího a na sebe navazujícího hororového dramatu, nebo prachsprosté ždímačky okoukaného monster-of-the-week efektu? Satan s námi! ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Tak nejak rozmýšľam, čo je pri tomto novom Wingardovom výtvore, hlavný problém. Asi to bude počet epizód, respektíve to, že skrz ne je dej trochu nešikovne vystavaný a nevie si ujasniť priority. Ide o príbeh na pokračovanie, ale postavy až moc blúdia v kruhu; z ústredného tajomna sa dozvedáme až moc málo a navyše hodne pomaly. Takmer mi to pripomínalo detektívne seriály, kde sa v každej časti rieši iný prípad. O čo ide vieme len vážne v náznakoch a aj to minimum, ktoré nám je odhalené, sa dozvedáme až z posledného dielu. Niekoľkokrát scenár zabočí do vyslovene slepej uličky (celá tá vec s Grace Zabriskie, alebo Fugitovou matkou), čím diváka nechcene mätie. Chápem, že išlo o budovanie sveta Outcastu; chápem, že išlo o budovanie atmosféry. Ale ten svet by bol vybudovaný dostatočne aj mať o tri-štyri epizódy (a postavy) menej. Atmoška detto. Na druhú stranu, niekoľko scén je bez preháňania vynikajúcich (vyháňanie, celá dejová línia s Fugitovou ženou a dcérou, pomsta za znásilnenie, aféra na púti, decko v pivnici, záver prvej série...). Najlepšie mi príde, sústrediť sa práve na ne. Miernemu sklamaniu sa neubránim, na S02 sa každopádne teším, a snáď to naťahovanie dostane nejakého opodstatnenia. 70% ()

Galéria (139)

Zaujímavosti (2)

  • Seriál je vytvorený na základe komiksu s rovnakým názvom. (Marceloo)
  • Mestečko Rome v Západnej Virgínii v skutočnosti neexistuje. Seriál sa natáčal v mestečkách Rock Hill, York a Chester v Južnej Karolíne. (Marceloo)

Reklama

Reklama