Reklama

Reklama

Taliansko - krajina pokladov

(seriál)
  • Taliansko Meraviglie: La penisola dei tesori (viac)

Obsahy(1)

Vyberte sa na cestu po Taliansku - po unikátnych a vzácnych miestach krajiny, ktorá je jednou z najzaujímavejších turistických destinácií súčasnosti. Ponúkame vám cestu po pamiatkach, ktoré UNESCO označilo za miesta svetového dedičstva. Taliansko ma takých miest najviac na svete. Týkajú sa všetkých možných historických období a pokrývajú celé územie Apeninského polostrova. Vašim sprievodcom po pamiatkach Talianska bude popredný televízny moderátor Alberto Angela. (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Taliani sa vedia ohromne chvastať. A čuduj sa svete, v ich prípade mi je to naozaj sympatické, pretože oni sú vo svojom nadšení tak presvedčiví a úprimní, že im to zhltnete aj s navijákom. Taliansko je tiež jednou z najfascinujúcejších európskych krajín, je totiž výkladnou skriňou našej histórie so všetkými možnými architektonickými vplyvmi od antiky cez Byzantskú ríšu, stredovek, renesanciu až po súčasnosť. Kto ho má rád ako ja, ten si v tomto dokumente príde na svoje. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

kdybych mohla dala bych podstatně vyšší ohodnocení.Další z dokumentaristických pořadů kdy není v záběru kamery podstatnou část děje průvodce.Toho si vysoce cením.Chci vidět a ne aby mi popisoval co bych měla vidět.Na komentátory nejsem zvědavá.Tady v tomto pořadu je vše citlivě podané se spoustou ukázek .Všeho s mírou.To dnes málokdo umí!!!!A i je nenásilně použito digitální znázornění abychom třeba viděli jak která rozpadlá stavba vypadala když ji v dávných dobách stavěli.Když se k tomu přidá sympatický hlas slovenského komentátora tak je to balzám na duši. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama