Reklama

Reklama

Podfukárky

  • Česko Podfukářky (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky komédie Podfukárky. Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze... veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 4

Recenzie (200)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Neviděl jsem ani jednu z předloh, nicméně troufám si tvrdit, že nikdo z kvarteta Brando, Niven, Martin a Caine se ani nepřiblížil úrovni upoceného buranského humoru té rebelující vyhřezlé kýly. Atraktivní lokace měly být podhoubím elegantní zábavy, ale všude prorůstal jen bezduchý plevel. Nápaditá pointa? Není důvod pro plusové body, protože byla opsána od předchůdců. Když už nic, zde alespoň nabízím soupis momentů, u kterých se budete zaručeně popadat za břicho (smíchem): ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Hustle" ma nakoniec veľmi príjemne prekvapilo. Nemôžem povedať, že by to bolo komediálne zlato, ale na druhú stranu som tu dostal komédiu, ktorú som veľmi často nevedel odhadnúť, dobre ma zamotala a hoci Anne Hathaway je miestami trošku otravná svojimi nemeckými hlasovými imitáciami, tak Rebel Wilson si to vysoko užíva a musím sa priznať, že ma často poriadne pobavila. Aj keď to má jednoduchý koncept, tak vie to pomaly vytasiť niekoľko prekvapení, ktoré som nepredpokladal a podľa mňa fungujú. Ako som už povedal, Rebel Wilson si túto rolu náramne užíva a holka má moje sympatie. Anne Hathaway tu má tiež dobré momentky, no niekedy tu dáva také akcenty, až vie byť trošku otravná. Páči sa mi tá rivalita medzi nimi, ich spoločné doťahovačky a uznávam, že vedia ma dobre pobaviť. Záver indikuje, že možno budú robiť pokračovanie, no uvidíme. Necháme sa prekvapiť. A akosi nechápem načo sa musela Rebel Wilson učiť vrhať nože. Ale okey. Myslím si, že funguje. Ak chcete, pokojne si to pozrite a zabavte sa. Hodnotenie: B ()

Reklama

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Anne Hathaway je božská. Tady sice hraje hlavní roli, ale větší lákadlo je myslím si Rebel Wilson, kterou osobně sice bytostně nenávidím, ale tady se přežít dala. Má nepopíratelný komediální talent a pokud se úplně neutrhne ze řetězu, je snesitelná. Její hašteření s Hathaway přinese občas vtipnou scénu, ale rozhodně jsem se u toho nelámal smíchy. Ze začátku to je možná svižné a vtipné, ale to vydrží tak půl hodiny a pak už zbývá už jen ta krásná Anne ve všeljakých upnutých šatech. ()

cesmine 

všetky recenzie používateľa

Od The Hustle jsem čekala jediné … zábavu. A té se mi také dostalo. Jen velmi málo filmů mě dokáže rozesmát ze srdce tak nahlas, jako to dokázaly Podfukářky. Smála jsem se hodně a dlouho. Zápletka není předvídatelná, což je ohromně příjemné překvapení, stejně jako to, že film vůbec není takový, jak předestírá trailer. Ten nám tentokrát odkrývá z filmu opravdu velmi málo. Moc se těším, až se k nim za čas vrátím. Je to oddechovka, o které jsem si jistá, že mě bude bavit úplně stejně i napodruhé. :) ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Hromada lacných gagov, ktoré navyše ešte sú prezentované trápne. Dvojica A. Hathaway a R. Wilson sa síce snažia, ale ten výsledok nie je dobrý. Pointa až v záveru, ale ani tá nie je plnohodnotná. V tejto forme v podstate zbytočný a nefungujúci film s mnohými slabými momentmi. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčeno na Mallorce. (rafix)
  • Původní premiéra filmu měla být 29. června 2018, poté byla přesunuta na 10. srpen 2018 a nakonec měl film premiéru 10. května 2019. (Varan)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama