Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • Česko Bláznivá noc (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Guy Carter je absolvent architektúry, má krásnu ženu a dieťa na ceste. Kde je teda problém? Už rok sa mu nedarí nájsť prácu v odbore, ktorý vyštudoval. Nutne potrebuje peniaze, takže sa ujme brigády s popisom „rozvoz". Čoskoro sa však ukáže, že bude namiesto pizze rozvážať prostitútky. Čaká ho jedna bláznivá a dlhá noc, pre ktorú odhodí zopár zábran a možno nájde aj stratenú hrdosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (63)

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa

Po pravde to nie je zle zahrané, len scenár tejto akože uletenej komédie je strašne nezábavný. Skôr to zachraňujú len tie hlavné postavy, pretože aj samotná párty a všetko okolo toho je taká strašná nuda, že len čakáte kedy sa všetko zvrtne a napokon skončí. Ak by to lepšieho režiséra a takisto scenár mohlo z toho by niečo viac uletené a hlavne zábavné. Tak je to len priemerný film, na konci ktorého si poviete: Čo som to vlastne videl?! ()

TheDon 

všetky recenzie používateľa

Teď mi dalo nemalou práci vzpomenout si, o čem tahle perla americké kinematografie vůbec byla. Už vím, o neúspěšným architektovi, kterej se od dob, kdy píchal jablkovej koláč vůbec nezměnil a nezměnila se ani debilita jeho rolí. Pořád je to ten stejnej trotl, řekl bych nemrda, kterej ač má na dosah spoustu extatickejch zážitků v nově nabité práci, stejně to zase posere. Nemluvě o čtverce s profesionálkama, kterou by si určitě mohl vybrat jako pracovní benefit. Asi bude mormon. Nebo debil. 30% P.s.: v 80% americké produkce jezdí hlavní hrdina hnusným hranatým Volvem....kurva proč? ()

Reklama

Dragoh 

všetky recenzie používateľa

Klasické rysy moderní komedie - nechutnosti, absurdity, situační humor. Ale na rozdíl od jiných komedií s těmito rysy byla jejich exekuce v tomto filmu opravdu dobrá a u takového filmu bych nečekal i nějaký hlubší význam. Naučil mne, že není důležité být tím nejlepším rodičem, ale je důležité se snažit. Na druhou stranu se ve filmu objevovalo spoustu klišé sentimentálních scén, ale to se dalo očekávat. ()

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

Bohuzial ani Jason Biggs z "prci prci" nedokaze urobit komediu komediou pokial pokulhava scenar rezia a pribeh. Chcelo by to okorenit osolit, zaradit rychlost a uvolnit rucnu brzdu aby to bola pecka takto je to len call girl bez akcie poriadneho tanca a stavy(az na jednu scenu) dobra scena s vibratormi, inak bieda, prestrihy s manzelkou boli fakt trapne cele to bolo nejake spomalene. ()

l.enik.c 

všetky recenzie používateľa

Co toto zase bylo za blbost? Nevtipná komedie, ze které jsem si odnesla jen to, že být kurvou je super, protože si vydělám na super bejvák. Kdyby to aspoň trochu víc odsýpalo, manželka mi nelezla na nervy... Když zrovna nejede nic jinýho v telce (i když vysílat něco takovýho o prázdninách dopoledne...), tak proč ne, ale jinak to za moc nestojí. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama