Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Po emotivním vyvrcholení třetí série se Eva, Villanelle a Carolyn ocitají ve zcela odlišných situacích. Po setkání s Villanelle na mostě se Eva vydává na cestu pomsty. Villanelle se snaží najít novou komunitu a dokázat, že není "zrůda". Po zabití Paula dělá Carolyn vše pro to, aby vypátrala Dvanáctku a muže, který si Kennyho vraždu objednal. V této chaotické závěrečné sezóně sledujeme naše výjimečné ženy motivované vášní, pomstou a posedlostí. (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (12)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co mam rad na celej serii bolo i tu. Bizar, brutalitky, Villanelline sexy vyciny a wtf/vtipne momenty. Objektivne, je ich tu o poznanie menej a obcas sa linie az prilis prekombinuju. Na plny pocet som vnimal iba jedinu epizodu. Zvysok, pol-na-pol, priemer-nadpriemer. Rozporuplny zaverecny diel niektorym zabije celu 4tu seriu. Za mna bol tiez sklamanim a Phoebe za toto nemam rad. :) Podla hodnoteni nie som sam. Jodie vsak budem sledovat nadalej, a dufam, ze si zahra este nejak podobne uletene role. V Dueli bola presnym opakom tejto postavy. ()

bumprd 

všetky recenzie používateľa

Hellzz to vystihla. Po zklamání z GOTka by si jeden myslel že to už znovu nezažije, ale stejná apatie jako při sledování konce GOT se objevila i zde. Každopádně Jodie jako Villanelle je něco naprosto dokonalýho a něco k čemu se prostě budu vracet. Jen škoda že ta poslední série neměla žádnej drive a byla fakt absolutně nezajímavá. Souhlasím s Hellzz ve všech pěti bodech. Bohužel takových wtf momentů tam během seriálu bylo daleko víc. ()

Reklama

Hellzz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Recenze obsahuje spoilery Laura Neal by si mela dat facku, protoze takhle znicit zaver skveleho serialu, to jsem v zivote jeste nevidela. Dva roky mela na to to napsat a dopadlo to tak, ze ona se ani nepodivala jak skoncila posledni serie. Hruza a des! Tolik mezer v pribehu je proste bida!  1. Co se stalo mezi 3x8 a 4x1? Zadne vysvetleni a duvod chovani Eve k Villanelle 2. Carolyno nesmyslne hledani vraha Kennyho melo byt co? Vsak v 3x8 sama videla ze Konstantin s nim sel na strechu a sam priznal ze to byla nehoda 3.Konstantin chtel utect a najednou skonci v Rusku? 4. Postava Pam uplne zbytecna 5. A zaver 4x8? Jak mohl strelec zabit Villanelle? kdyz ji poprve strelil tak byl na jedne z budov, ok... Ale ksakru, kdyz skocili na druhou stranu lodi - tedy od strelce, jak ji mohl strelit? Podle drahy to vypada jak kdyby se zahadne objevil na palube lodi a strilel odtamtud..  Takze na zaver... Budu predstirat ze zadna ctvrta serie neni a ze to skoncilo s Villanelle a Eve na moste. ()

HenryIvan 

všetky recenzie používateľa

Well, máme za sebou koniec azda najviac ultimate female slash lesbian powerplay slash show za nie len že posledné roky, no asi ever. Pokiaľ mám celú show ohodnotiť, tak sme boli svedkami brilantných vecí, či už po hereckej alebo príbehovej stránke. Tie momenty kedy nechápete čo sa v tom ich prezvláštnom svete deje a nedokážete si spomenúť ani na vlastné meno, sú takou pevnou súčasťou folklóru tohto projektu, že ani úplný zámer nemohol prekvapiť, hoci je wtf AF. Je to neštandardná záležitosť a to ju robí tak zaujímavou. Jodie a Sandra sú špičky vo svojom obore a práve pre Jodie je toto odrazový mostík k sláve, čo už patrične môžeme vidieť. Well, bola to jazda a povedal by som, že utnutá v správnom okamihu. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Zo spočiatku ľahko nadpriemerného a zaujímavého seriálu, ktorý mohli pozerať aj entity s párkom a dvoma orechmi medzi nohami, sa z tejto season stala žumpa, pri ktorej mi z obrazovky TV vypadávali vložky. Preboha, keby všetky tie ženské aspoň vyzerali trochu k svetu, ale také "rakety na pohľadanie" by ste márne hľadali aj v tom najvšivavšom mexickom bordeli. Neviem, či je seriál ukončený, ale u mňa už má útrum. ()

Galéria (294)

Reklama

Reklama