Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deň matiek sa nezadržateľne blíži a matky (a otcovia) ho budú prežívať každý svojím spôsobom. Na každého však čaká množstvo prekvapení.... Sandy (Jennifer Aniston) sa spamätáva z rozvodu s manželom, ktorého ulovila podstatne mladšia. Snaží sa zachovať si nadhľad a nestratiť samú seba. Miranda (Julia Roberts) je známa televízna celebrita, ktorá svojej kariére obetovala rodinu. Stále viac si uvedomuje, že v živote síce dosiahla všetko, ale vlastne sa o to nemá s kým podeliť. Jesse (Kate Hudson) žije v harmonickom vzťahu, ale vďaka predsudkom svojich konzervatívnych rodičov s nimi vôbec nestýka a ich existenciu zatajila aj manželovi. Neohlásená rodinná návšteva jej tak môže spôsobiť isté komplikácie. Bradley (Jason Sudeikis) pred rokom zostal sám s dvoma dcérami v teenagerskom veku a práve sa potýka s problémami, ako im nahradiť matku a zároveň odolávať útokom zo strany množstva dobromyseľných mamičiek, ktoré o neho prejavujú záujem. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (141)

Petule3 

všetky recenzie používateľa

Rozhodovala jsem se, jestli dám tři nebo čtyři hvězdičky, protože jsem to viděla tak na 3 a půl. Nakonec teda ale za čtyři, protože jak se mi to rozleželo v hlavě, přijde mi, že film má hloubku a je v něm skryto spoustu pravd. Oceňuju, že to nebyla klasická romantická "američovina", ale vtipno-smutná, dobře obsazená komedie, která si nehraje na nic většího, než na co má. A tentokrát, nikdy bych neřekla, že já si tohle pomyslím, byla nejslabší Jennifer. První role, kde nebyla nejkrásnější, nejúžasnější a nejsympatičtější...taky už nám holka stárne. I přesto, moc fajn film a na konci scénky z natáčení, to já miluju :). ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, ale ja jednoducho milujem podobné filmy. Oni sú síce dejovo, hodnotovo a intelektuálne jednoduché, ale zároveň hrajú na citovú strunu, príjemne sa na ne pozerá a človek naozaj vypne. V kombinácii so skvelými komediálnymi esami, ktoré sa tam stretli, to vyšlo naozaj super a ja som sa slušne zabavil. Julia Roberts síce asi v najzbytočnejšej roli svojho života, ale nevadí, slabé štyri hviezdy si to zaslúži. 70 % ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

2 hviezdy, aj tie veľmi slabé. Američania sa nás snažia presvedčiť ako to všetko funguje aj po rozvode, všetci si krásne rozumejú, tolerujú sa. Komu by náhodou vadili homosexuálne páry s adoptovaným dieťaťom, ten je staromódny, veď to je predsa úplne normálne! Režisér podobných nevydarených romantických nezmyslov sa na sklonku života snažil do svojho filmu natlačiť pokiaľ možno čo najviac hollywoodskych hviezd, ktorým to ale nefungovalo. Miestami preafektovaná Aniston, hnusne vyzerajúca Roberts, Hudson bez iskry, Olyphant jak nejaký barón z Havany. Scenár slabučký a vtipy často trápne. Jediný príbeh, ktorý stál za to, bol príbeh Britt Robertson a Jacka Whitehalla. ()

Lisabellla 

všetky recenzie používateľa

Nejdřív jsem si říkala, že zafungoval stádní fundament zdejších stránek. Jak to tak bývá. A velmi často. Ale kdepak. Naopak. Tentokrát bych sama řekla, že film je značně nadhodnocen. Ačkoli jsem se velmi těšila na hvězdné trio, od první minuty hltala obrazovku, aby mi neušlo něco z parádních kousků těch tří superstar.. Ale čím více jsem viděla, tím víc jsem si byla jista, že lepší už to nebude. A nebylo. Nejsem expert režisér, scénárista, nejsem herec, jsem pouhý konzument a bohužel musím říct, že mi to nechutnalo. Tentokrát ne. ()

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Naprosto průměrný film, tři hvězdičky, třetí za ten karavan. Je vidět, že když se vezme plejáda slavných herců (já nějak nechápu, co na tý J. Aniston všichni vidí), nemusí z toho zákonitě vyjít něco mimořádnýho. Skoro celou první půlku mi to připadalo jako docela slušnej chaos, o ničem, pno zbytečných řečí a vaty. Pak se to trochu rozjelo, ale celkový dojem to už nikterak nevylepšilo. Zpočátku naprosto odpudivá prkenná teleshoppingová role J. Roberts dostala aspoň trochu smysl, i když poněkud násilně naroubovanej, až ke konci, kdy se nám to vůbec všechno krásně uzavřelo, vzalo, po letech shledalo, zaháčkovalo, a jistě jsou štěstím bez sebe dodnes. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (viac)

Reklama

Reklama