Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický Goofy sa so svojím dospievajúcim synom Maxom vyberie na veselú cestu naprieč krajinou. Cestou k starému rybníku sa ocitnú až po svoje ovisnuté uši v problémoch. Vo filme uvidíte množstvo akčných scén, únikov o vlások, a dokonca aj vtipné stretnutie s Bigfootom. Zistí nakoniec Max, že podobať sa na tak trochu streleného otecka nie je na zahodenie? Odpoveď na otázku sa dozvieme v závere, keď Max a Goofy vybehnú na pódium na tom najúžasnejšom rockovom koncerte v dejinách. (Disney+)

(viac)

Recenzie (59)

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Z nostalgie dávam 4*, ako dieťa som totiž zbožňoval pozerať tento film na videokazete. V tom čase som tým bol úplne ohúrený, dnes ma príjemne prekvapilo, ako dobre u mňa táto rodinno-tínedžerská road-komédia s hudbou z 90tych rokov funguje. A vzhľadom k roku vzniku to ešte stále vyzerá výborne. (70%) ()

LuiCJ 

všetky recenzie používateľa

Ako komédia to pôsobí výborne. Má to humor, disneyovské gagy a zábavné scény. Avšak aj tak vidno, že sa jedná o direct-to video. Niežeby Disney nerobil dobré direct-to video a televízne filmy, ale tu nejako nefunguje. Príbeh a celá tá romantická zápletka sa mi akosi nehodí do takéhoto filmu. Nech si to radšej nechajú Disneyho princezné. Všetko to dopĺňala nie až tak dokonalá animácia, ako pri iných Disneyho filmoch. Dosť ťažko sa zisťovalo či sú tie postavičky ľudia alebo zvieratá. To je asi najväčší problém filmu. Celá Goofyho a Maxova cesta bola však zábavná, našlo sa tu mnoho dobrých nápadov čo je celkom fajn. Film okrem toho dosť vystihuje 90. roky 20. storočia. Hlavne prostredím v akom sa odohráva a soundtrackom. Bill Farmer je na Goofyho ako stvorený a to dokázal aj v seriáli Mickey Mouse a ostatných filmoch s Goofym. V tomto animáku sa nachádza obrovské množstvo Easter Eggov, narážok a odkazov na iné Disneyho filmy a na 90. roky, takže je to raj pre hľadačov veľkonočných vajíčok. Veľmi ma potešilo cameo Mickeyho Mousea, ale nebudem spoilovať. Takže aj napriek nedokonalostiam, je to zábavný a veľmi milý film. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Film som videl prvýkrát keď som mal asi 8 rokov a v tom čase sa mi veľmi páčil. Keď sa na neho pozerám teraz, je to podľa mňa ešte lepší film než si pamätám. Páči sa mi vykreslenie vzťahu otca so synom, a ako neustále vedia prísť do konfliktu. A je tam podľa mňa veľa hĺbky by človek mohol čakať. Humor je tiež super, ale to je asi spôsobené faktom, že som mal rád Goofyho príbehy s jeho synom Maxom. Rovnako sa mi páčila aj muzika vo filme, a rovnako sa mi páči aj vzťah Maxa s Roxanou. K filmu sa môžem kedykoľvek vrátiť, videl som ho miliónkrát a myslím si, že ešte si ho určite ešte miliónkrát pozriem znovu.Hodnotenie: A ()

danielwanderer 

všetky recenzie používateľa

Včera mi až tak zimomriavky po tele behali keď som po veľmi dolhom čase si len tak nostalgicky pustil videokazetu, ktorú som dostal ako šesť ročný na vianoce. Goofyho film, ktorý je možno viac film jeho syna Maxa, ktorý bol kedysi mojim idolom :). Príbeh mladého rebela, ktorý chce zapôsobiť na dievča menom Roxana a tak jej dosť škaredo zaklame, že cez prázdniny ide na koncert do L.A. (júú Powerline), namiesto toho aby povedal pravdu, že ide na prázdniny so svojim otcom. A tak začína bláznivá cesta cez Ameriku až do... Uff, ja ten film ešte stále poznám takmer naspamäť :). Moja srdcovka, prepáčte, že nadhodnocujem :). ()

Durdas 

všetky recenzie používateľa

Pro mě je "Goofy na výletě" jeden z nejlepších a nejmilejších filmů mého dětství, který si rád pustím i teď. Je to podle mě hodně nedoceněný film a nevím, jestli k tomu přispívá právě postava Goofa. Je sice pravda, že ho zrovna nemusím, ale tady mi vůbec nevadí, ba právě naopak, bez Goofyho by film nebyl ono. Navíc jsou ve filmu pro mě nezapomenutelné písničky a scény. Takže pro mě je to jasných 5 hvězdiček. Mám tenhle film prostě rád. ;-) :-) ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (8)

  • Počas koncertu si je možné v dave všimnúť aj Mickey Mousea. (LuiCJ)
  • Postavu Mickey Mousea je možné vidieť aj v ľavom dolnom rohu hľadiska, keď Max letí k Roxanne. (m.a.t.o.)
  • Na Goofyho prívesku na kľúče možno vidieť logo "D", čo je odkaz na spoločnosť Walt Disney. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama